Doğmamış
    2,6
    Doğmamış hakkında görüşlerin ?

edoijah
    edoijah

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Korkutmayan korku filmi izlemek isteyenler icin..:p beklenti karsilamayan bi film 7/10
    deanwinchester-2
    deanwinchester-2

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    şeytan çıkarmanın tevrata göre uyarlanmış versiyonu :)kafa dönme sahnesi iyiydi. tavsiye ederim.
    acisekerr
    acisekerr

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    hiç beğenmedim :(son derece sıkıcı bunun neresi korku gerilim ?ızlemeye degmeyecek bı sözde korku filmi...3
    klace
    klace

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    doğmamış...insanı gerçekten ürküten bazı sahneleri içinde barındıran bir film..bu kadar saçma korku filmlerinin arasında en izlenilesi olan film..herkese tavsiye ederim..bu notu haketmeyen bir film...
    olcayholat
    olcayholat

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Çok klasik korku filmlerinde gördüğümüz sahneler dışında enterasan bir hikaye her olup biteni, nazi kamplarına bağlaması yine ayrı bir hava katmış ama izlenmese de olucak bir film:)
    nex-khan
    nex-khan

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Bazi sahneleri gercekten gerilim olusturan, bazilari igrendiren amacina uygun bir gerilimdi.Korkuyu cok yogun vermemis, ama yer yer korkutan kivami bana guzel gelen bir filmdi.
    MojoRising
    MojoRising

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Biraz Yahudi soykırımı,biraz Halka,Garez tarzı uzakdoğu filmleri,biraz da Exorcist filmi bunların hepsini karıştırın ortaya çıkan şey işte bu film. Tadı güzelmiydi bu şeyin peki.Kötü!!!
    huseyin-3479
    huseyin-3479

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Sinemaseverler(korku gerilim türü severler)filmi bugün izledim gerçekten vasatı açmayan berbat ötesi bir filmdi korkudan çok komedi yi anımsattı salondaki herkes gülmekten kırıldı desem yalan olmaz izleyecek olan arkadaşlara tavsiyem korku adına gidiyorsanız gitmeyin derim...izleyici notum 10/4
    ekinnn
    ekinnn

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Ben bayılırım bu tarz filmlere ama bu olmamış yaa, biraz ondan biraz bundan, tam anlamıyla toplama bir film olmuş. Gitmenizi tavsiye etmem. Ancak 2-3 tl.ye bir dvdsi alınıp evde izlenebilir.
    lty23
    lty23

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Bence gayet güzeldi. Yok klişe kullanmış, yok sadece efektlerle korkutuyormuş. Korku filminin amacı zaten ani efekt ve iğrenç makyajlarla insanları korkutmaktır. Ne bekliyorsunuz ki bir korku filminden. Hiçbirşeyi beğenmeyin zaten. Ben daha iyi yapardım diyenler bile var ya, gerçekten yazıklar olsun. Verilen emeğe hiç mi saygınız yok yahu? Şu klişe konusuna da gelince, insanlar bu klişelerden korkuyor mu? Evet korkuyor. Bu da korku filmi mi? Evet korku filmi. O zaman neden kullanmasın klişeleri. Hiç yapılmamış korku ögelerini söylesenize bana, söyleyemezsiniz çünkü yok. Klişeler insanları korkutur, onun için kullanılır.
    murtyka
    murtyka

fragmanını izleyin yeter
    sevdaalinka
    sevdaalinka

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    asla izlemeyin,çok pişman olursunuz.bunu bir korku ve gerilim türü meraklısı olarak söylüyorum,beklentilerimin tamamen altında,yahudi öğretisinde bulunuyo bide çok lazımmış gibi!!sonuna kadar bekledim şimdi heyecanlancak diye,ama tamamen saçmalıklardan oluşuyo,biraz halka filminden kopya sahneler var,onun dışında hiçbirşey yokkkk!!!!
    minoque-2
    minoque-2

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    15 yaş sınırı varmıs fakat film sadece 15 yaş civarına hitap ediyor. bunun yanında konusu oldkuça sıradandı. hic begenmedim..
    freecash87
    freecash87

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    arkadaşlar sakın gitmeyin diyebileceğim nadir filmlerden birisi.sakın gitmeyin
    facelessturk
    facelessturk

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar sıkı bir korku filmi tutkunu olarak bugün filme gitme gafletinde bulundum.Film sadece başroldeki kızın güzelliği ve 4-5 tane insanı heyecanlandıran sahneden ibaret.İnanın sinemada kimse filmi ciddiye almadı.Herkes dalga geçti.Düşünün artık.İlk defa böyle bi şeyle karşılaştım.Hakikaten paranıza yazık etmeyin derim.Puanım 3/10