simge-ex
2 Mart 2009 tarihinde eklendi
Film etkileyiciydi. ama sinemada izlemenizi tavsiye ederim. kurgusunu beğendim. kültürü biraz bize yabancı bir film. Yahudi tarzı bir şeytan filmi. tavsiye ederim
Sinemaya gidipte verdiğim paraya acıdığım az filmden biri.Bitmesini zor bekledim.Çok kötü bir film klasik şeytan çıkarma filmleri ve klasik korkutma teknikleri.Film boyunca hiç bir şey yok tamamen bi zaman kaybı.
tamamiyle berbat bir film.hristiyan ve müslüman şeytan çıkartmasından sonra bir de yahudi şeytan çıkartması nasıl oluyormuş bu filmde ben onu öğrendim sadece ama gerçekten çok kötüydü filmde mantıksal hatalar çoktu ve oynculuklar felaketti sadece başroldeki kızın güzelliği hatrına 10/2 veriyorum.
sinemya geçen gün gittik ve hocamızın isteği doğrultusunda bu filme gittik ama filmin korkuyla pek bi alakası yok gibiydi daha çok gerilim üzerineydi ve beklediğimi bulmadım bu filmde.konusu çok sıkıcıydı kardeşinin daha doğmadan ölümne neden olan bi kişininin daha sonra kızkardeşinin daha doğmamış bebeklerinden birinin içine girmesi çok basit bi hikayeydi ve buna benzer bir çok film yapılmıştı.filmdeki tek korkunç sahne tren raylarının çıkardığı sesti.
Film vasattı. %70i sakin geçti filmin. Ben sadece 2. bölümde zevk aldım ve hemen hemen basit bir düşünce çünkü nerdeyse tahmin ettiğim yerlerin hepsi doğru çıktı.
Film genel olarak çok korkunç değil bazı bölümler hariç ama görüntü yerine sesler seçilmiş insanları korkutmak için filmde çok ani çıkış sesleri var işte o insanı ürkütüyor.
İlk yarının sonunda arkadaşım fikrimi sordu; "Sıkmadı ama heyecanlandırmadı da..." dedim. O da," Casey rolündeki kız için bile izlenir," dedi şehvetle.
Film bittiğinde ikimiz de hala aynı düşüncedeydik. O kadar işte...
vizyondaki her korku filmine giderim ve çok nadir filmi beğenmem. eğer kötüyse utana sıkıla kötü film derim. ama burada haykırmak istiyorum.Özellikle az uyumuş peçeteci bir çocuk var ki evlere şenlik.