küçükken oynadığım oyuncaklarımı düşünerek izledim .evt kurgu aynısıydı.bir çocuğun kalbindeki kahramandı fakat kurgu olarak biraz garipleştirmişler bence daha farklı bir konu ele alınabilirdi.Puanım 10 üzerinden 6 dır.
ben beğendim acıkcası zaten bir filmi beğenip beğenmemek bakış acınıza bağlı birşeydir sonucta beni fazlasıyla memnun etti sürekli aksiyon hareketliydi..
bu puanı haketmiyormuşmuş,bilmikurgu filminden ne bekliyorsunuz anlamıyorum..Adı üstünde B-i-l-i-m-k-u-r-g-u..Tamam filmde bazı eksiklikler yok değil ama bu kadar da acımasız olmamak lazım..Sonuçta bir emek var ortada..
En az ilki kadar iddialı bir yapım, ilk perdede olaylar şehir içinde dar alanlarda geçiyor. Buda robotlarımızı bi alana sıkışık hapssediyor. İkinci perdede nihayet açık bir alanda robotlarımız daha seçilir oluyor ve tam bir görsel şölen amerikalılar eğlendirmeyi ve eğlenmeyi çok profesyonelce biliyolar. Büyük küçük herkesin izlemesi gereken ve ağızda tat bırakan ender filimlerden.
başım şişti ...hiç bir şey anlamadım..kim dost kim düşman...kim iyi kim kötü hiçbirşey anlamadım...Bir daha asla bu tarz flimlere girmiyecem...bana ders oldu. 10=1
Anlamadığım mevzu millet sinemaya film izlemeye değilde sanki acaba nerde bir açık bulsam nerde bir propaganda bulsam diye gidiyor...filmi yapan amerkalılar e haliyle kendilerini övecekler :) şimdi bir çanakkale destanıyla ilgili paranın su gibi aktığı bir filmde ingilizi övmek saçma olurdu değilmi :) e japon filmindede japon kendini rus filmindede rus kendini göklere çıkartır bunu bi zahmet idrak edelim artık :) amerikan reklamlarını sevmeyenler madem öyle amerikan filminede gitmesin neden seyredip destek oluyorsunuzki :) ben filmi beğendim hatta 3 kere izledim aralıklarla ve hepsindende keyif aldım...benim beklentim bu filmin 3 ncüsünün daha iyi çekilmesi ve hiç çekilmemesinden değil..benim beklentim artık bizim o güzel ve anlatmaya doyulmayan,dinlemeye,izlemeye doyulmayan tarihimizin sinemaya dökülmesi...herkese iyi seyirler.
burak12345678910 arkadaşım emin ol o kadar çok film warki transformers filmide harcanan emek diğer filmlerin yanında bi hiç olarak kalır görsel efekt ve aksiyon karın doyurmuyor
Rüzgar gibi geçti desem yeridir, film çok hızlıydı,görsel efekt konusunda süperdi ama olaylar öyle hızlı gelişiyor ki takip edemiyorsun.Bir de insan merak ediyor,bu kadar hengame içinde,tonlarca ağırlıktaki metal parçalarının arasında filmimizin kahramanlarına nasıl bir şey olmuyor,Megan Foxta nasıl bir çizik bile olmuyor?! Bir de çok boş konuşma ve iğrenç espiriler vardı,birincisi daha iyiydi.
film karışık geliyo insana aksiyonun seviyesi çok fazla birde konusu ilk filme göre daha düşük güzel bi dvd filmi olur sıkıldıkça aksiyon sahnelerine bakabilirsiniz geride konu falan aramayın zatende boş bi konusu var