watch-me-if-you-can
1 değerlendirme
12 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Öncelikle Ewan McGragorun oyunculuğunu konuşturduğu bir film olmuş. Klasik Polanski filmleri gibi tonajı ağır fakat gerilim ve merak tandanslı olması sebebiyle izleyiciyi hiç sıkmıyor. Konu belki aşina olduğumuz bir çerçevede dönüyor ama işlenişi itibariyle seyirciye kabak tadı vermemesi kalitesini ortaya koymuş. Ayrıca finali de inanılmaz güzeldi.8.9/10
politik filmleri sevmem aslında ama Ewan Mcgregor başrol olunca filmi kaçırmak istemedim :) başlarda filmin gidişatına anlama vermeye çalıştım ve snradan olayların akışı epey sarmaya başladı.filmin sonunu da kafamda farklı çizmiştim ama beklendik bi sondu.yine de bn çok beğendim :) 8/10
böyle bir kadroya rağmen bekleneni veremiyor..gerilim temposu düşük oyuncular sanki tatile çıkavaklarmış gibi bir rahatlıkta....bazı sahneler anlamsız ve saçma duruyor..benzer konuları (abd başkanı çevresinde) izlemiştik..maalesef vasat
Bugün izleme fırsatı buldum. Polanskiye özgü sessiz ve derinden ilerleyen bir temposu var fakat kendini izletmeyi başarıyor. Oyunculuklar da tatmin ediciydi.İzleyin derim. 7/10
Az önce izledim.Gayet başarılı ve ilgi çekici bir politik gerilim olmuş.İlk yarısı ağır tempoda olsa da ikinci yarısında ortaya çıkan gerçeklerle seyirci ilgisini bir an kaybetmeden nefessiz izleniyor.İngiltere-Amerika ilşikilerine özellikle filmdeki eski başbakan kimliğinde Tony Blaire göndermeler fazlasıyla mevcut.Oyunculuklar gayet iyi.Adam Lang rolünde Brosnan karizmasıyla işi götürürken pek sevmediğim Macgregor hayalet yazar çok iyi oynamış.Sürpriz bir sonla biten yapım geçen hafta özgürlüğüne kavuşan Polanski için artı değerde bir çalışma.İzlemeye değer.7/10