filme bugün gittim ve inanılmaz etkilendim. arkadaşında dediği gibi eşkiyaya konu olarak benziyo ama bence şener şenin en mükemmel oyunculuğu budur..bi daha gidicem ve dvd sini heyecanla bekliyorum..herkese tavsiye ediyorum.
Gerçekten Türk sinemasının ne kadar geliştiğini gösteren bir film ve oyuncular o kadar iyi oynamış ki sanki onu size yaşatmışlar yani:) hele Şener ŞEN gerçekten bir dev o;) bnce izlenmesi gerekn filmlerden biri emin olun pişman olmıcaksınız;)
Artık Türkiye de kaliteli filmler yapılabileceğini kanıtladılar.Senaryo güzel oyuncular kaliteli emeği geçen herkesin eline sağlık...İzlemek isteyenlere tavsiye ederim 10 numara.
burdaki yorumları okuyunca filmi izlemeye karaverdim doğru karar verdiğimi filmin sonunda anladım şener şen ustalığını göstermiş filmi adeta tek başına götürmüş.Araya birkaç tane şekerleme niyetine espiriler katılmış bu da filme ayrı bir renk katmış.Kurgusu harika şiddetle tavsiye ederim...
Herkesin gitmesini tacsiye ederim.Yabancı bilim kurguları seyretmektense yasanabilecek şeyhleri seyretmeyi tercih ederim.Oyuncular muhteşem.Filim cok aksiyonlu değil ama konusu güzel.Son sahneleri ise mükemmel.Zaten bu filmi ve oyuncuları eleştirmek bizim gibi amatörlerin işi değil.Ayrıca filimde cok küfür var,yatak sahnesi var diyen arkadaslar olmus.Sanırım bu arkadaslar Barda ve çılgın dershane yi seyretmemişler.
Şener Şen oynuyor diye filme gidersen olacağı budur dedim kendi kendime. Film sanki çevrilen başka bir aksiyon filmin absürt komedi taklidi gibi. Espriler kötü, Şener Şen dışında oyunculuklar kötü, senaryoda o kadar derin kopukluklar var ki üzerine düşünmeye bile değmez.. Kafasına göre cinayetler işleyen bir ajan.. 4. sınıf komedi, eğer öyle bir dal varsa tabi.. 3/10