Çok konuşmaya, anlatmaya gerek yok. Tam 2 saat 45 dakikalık görsel şölen.
Türk sinemasına bir katkı olduğunu söylemek zor. Ama bunca dev oyuncu, böyle dev oyunculuklar sıradan, klişe bir senaryo, kurguyu o kadar albenili yapıyorlar ki, yenilesi değil vitrinde sergilenesi bir hale getiriyor filmi.
Filmdeki karakterler bence yeterli derece de derin işlenmiş. Eski ile yeninin kapışmasına kendince hoş bir boyut kazandırıyor. Gerçekten yurdum insanlarını görüyorsunuz, hatta artık göremediklerimizi bile.
Eşkiya ile çok kıyaslandığında çok benzediğini farketmek mümkün ki bu insanı mutlu ediyor. Eşkiya nın üzerine çok yol katedilmiş.
Çok uzatmaya gerek yok, sadece Şener Şen'i neredeyse 3 saate yakın izlemek bile bana yetti ve gayet arttı bile.
Eksiler muhakkak var. Dediğim gibi klişeler çok fazla. Her zaman karşılaşılan şeylerler karşılaşmak bazen "keşke" dedirtir gibi oluyor. Ama tadınızı kaçırmıyor bunca artının yanında..
Arkadaşlar film süper bişey inanılmaz güzel kenan imirzalıoğlu acayip süper oynamış film harika şener şlende süper ztn ikisinin oldugu film güzel olmazmı tek kelime 100 üzerinden 1000
Kenanın oyunculu çok iyi. Film boyunca heyecan hiç düşmüyor. Ancak bazı kişilikler aşırı idealize edilmiş. Senaryodaki kişiliklerden en gerçeği kenanın oynadığı kişilik. Ona iyi diyemiyeceğimiz kesin ancak garip bir ironi kötüde diyemiyoruz :)
oldukça güzel bir film biraz akla eşkiya filmini getirmedi değil ama kesinlikle izlenmeli bence,izlemeye değer,ağlattığı sahneler de güldürdüğü sahneler de oldukça başarılı...
Şener Şen'i bu filmden çıkarıp başkasını koysaydık yine aynı değerde bir film olur muydu ? Bence hayır. Film genel olarak gayet güzel ve akıcı bir film. Şener Şen faktörü aşırı büyük ve önemli. Sıkılmadan izleyeceğiniz ve belki de daha sonra tekrar izleyeceğiniz güzel bir film.
bu yıl izlediğim en iyi film. eskiya kadar begendim diyebilirim tabi eskiyayı yeniden izlesem fikrim değişebilir ama gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim..
K A B A D A Y IŞimdi buraya ne yazsak boş, ama bişeyler de yazmadan geçemiyeceğim.şener şen.... Türk sineması seni çok arayacak.. eşkiya filminin hastası olanlar, şener şen’i hep aynı rolde görmek isterler. iştu buyrun, eşkiya canlanmış, kabadayı ile beyazperdede sizi bekliyor. üstadın oyunculuğunu yorumlamak haddime bile olmadığından diğer oyunculara geçiyorum;kenan imirzalıoğlu... oynadığı rolle her rolün adamı olduğunu gösterdi. mimiklerini son derece net ve başarılı kullanmış, resmen o anı yaşıyor,ve yaşatıyor. ilk defa kusursuz buldum. artık hatasız bir aktörümüz daha var..ismail hacıoğlu...oyunculuğu ile zaten sinema sevenlerin el üstünde tuttuğu bu genç, beklendiği gibi rolünün hakkını vermiş, aksi olsaydı şaşırılacak bi durum olurdu zaten.rasim öztekin....gerçekten her rolün adamı.. sadece alkışlıyorum..aslı tanyeli... oyunculuğundan çok vücudu ile ön planda olmuş... fazla mimik gerektiren sahnesi yoktu, oyüzden hiç sırıtmadı, ağlama sahnelerinde başarılı olduğunu söyleyebilirim.ve diğerleri...bu film de unutulmayacaklar arasındaki yerini alacak. iyi seyirler..
Herkes oyunculuktan bahsediyor..Bir film sadece oyunculukla olsa hepimiz oyuncuyuz demektir.Neden?Hepimiz iş güç çoluk çocuk,yeğen,anne sahibiyiz.Hergün işte bakkalda vs. yalan söylüyoruz , geçiştiriyoruz,umursamaz gibi davranıyoruz,bazen hayati tehlikelerle dolu anlar yaşıyoruz..Yani?herkes iyi birer rol takınmış hayatına devam ediyor..Basite almak için demiyorum..Bir türk filmi ne zaman kaliteli!! oooooo bayıldım sözünü hak eder biliyormusunuz..Oyunculuğun yanında biraz aksiyon!!!birazda para!!! harcayarak!!!!Benim için değersiz bir film!!!Üç beş argo kelimesi,onun yanında hiç değişmeyen (az da olsa) kenan imirzalıoğlu kabadayılığı..Kardeşim bari bir tek filmde mimiklerin farklı olsun..benim gözümde 2.metin akpınardır.O da öle her filmde aynı mimik!!Bumu oyunculuk.
Film kesinlikle çok güzel. Türkiye'nin bilinmeyen gerçekleri anlatılmış. Oyuncuların hepsi çok kaliteli gerçek oyuncular. Tavsiye ederim vizyondan kaldırılmadan gidin!!
hani bazı filmler vardır ve siz kötüyü tutarsınız.. bu da onlardan biri... tek kelime ile çok iyi bir film olmuş.. türk sinemasında ilk 5 de yer alır..
Bence çok güzeldi ve bana göre basit diyaloglara da dayalı değildi.Fimin sonunda çok etkilendim. Kenan İmirzalioğlu diyorum başka bir şey demiyorum. Şener Şenin usta oyunculuğunu hiç konuşmuyorum bile.10 / 10