Ugur Tazegül
14 Şubat 2012 tarihinde eklendi
şener şenin aynanın karşısına geçip kaşlarını çatıp aynaya baktığı sahne bence türk sinema tarihine geçer hiç tartışmasız hemde 10 üzerinden 10 türk filmlerine saygı
Film inanılmazdı. Bir çok ustalar oynamış filmde. Şener şen yaşının verdiği ağırlığı filmde hissettirmedi. 20 lik delikanlı gibi muhteşem bir performanstı. Kenan İmirzalıoğlu da aynı şekilde... Film bittikten sonra adeta sinemadan çıkasım gelmedi. Film büyüledi resmen. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Hele hele sinemada...
Çok güzeldi gerçekten ya.Şener şen zaten oyunculuğuyla filmi alıp görütüyor diğer isimlerde çok iyiydiler.Babam ve oğlumdan yana izlediğim en iyi türk filmiydi.Bence kesinlikle gidin ve izleyin.10/10
gerçekten bravo. Film kendini kadrodan belli ediyor, başka ne denebilir ki; Şener Şen Milli bir servet zaten... Kenan İmirzalıoğlu ise ne yapsa yakışıyor. Film sanatsal yönüyle de muhteşem, usta ellerden çıktığı belli oluyor.
bir insanın hiç mi kötü filmi olmaz demekki olmuyomuş. ya şener şen kadar iyi bir oyuncu herhalde türkiyede çok nadir. filmlerini tekrar tekrar izlesenizde sıkılmıyorsunuz. herkese tavsiye ediyorum çok başarılı bir film.Diğer oyunculardanda kusursuz performanslar görüyorsunuz.Etkileyiciydi.10/10
Açıkcası filme fazla yorum yapmak haddim değil diye düşünüyorum.. Filmi izleyin diyorum sadece. Şener Şen gibi bir usta ve Kenan İmirzalioğlu bizlere bir film şöleni yaşattı. Dünyada böyle şeylerde olabiliyor diye ufkumuzu açtı. Mükemmel bir film..
Bu güçlü kadronun insanın dikkatini çekmemesi mümkün değil.Filmin kadrosu yönetmeni ve senaristi insanı filme çeken diğer unsurlar.Filmde çoklu karakterler ve olayların çok örgülü olması filme hareketlilik vermiş.Ama arada verilen öyküler filme beklenen başarıyı kazandıramıyor.Filmde nedensellikler çok başarılı ve duygusal bir dille gösterilmiş hem komiklik hem de duygusallık barındıran film aynı zamanda bazı konularda az da olsa türkiye gerçeklerini gözler önüne seriyor.Filme asıl başarıyı kazandıran ise oyuncular...Şener şen herzamanki ustalığını yine konuşturmuş.Kenan imirzalıoğlununda sinemadaki en iyi performansıydı belki de.ruhi sarı da piç selim karakteri ile çok başarılı ama rasim öztekin ve aslı tandoğan pek te iyi değildi.Sonuç olarak tavsiye edilir kaliteli bir kitle filmi ortaya çıkmış.
evet olmayan bir müzik,yaninda müthiş sahneler,mükemmel oyunculuklar,hiç sıkmayan bir senaryo,sade diyaloglar,az çok tahmin edileblir ama müthiş karizma ve dinamik bir son 15 dk.bence kaçirmayin
Filme ön yargılı gitmeme rağmen fazlasıyla beyendim, filmin senaryosuna dil uzatanlara aldanmayın, kurtlar vadisi ıraktan sonra en çok eğendiğim 2. Türk filmi diyebilirim... Gidin pişman olmazsınız....
Bence son zamanların en iyi Türk filmiydi.En beğendiğim karakterse Rasim Öztekin'in canlandırdığı Sürmeli karakteriydi.Oynadığı son sahnelerde sinemaca koptuk.