Bence gerçekten güzel olmuş..yani konuyu beğenmemiştim o yüzden bi önyargıyla izlemiştim ama yönetmenlik muhteşemdi...rasim öztekin süperdi...gerçekten izlenilesi bi film favorim ve 10/9
devran rulete bayıldım.bütün oyuncuların kalitesi çok iyi ama, kaliteleri tartışılmaz iki türk aktörünün yer aldığı bir film bu kadar güzel olabilir.kabadayılıkla mafyanın birbirinden ayrı yüzlerini çok güzel yansıtmış.gerçekten izlemeye değer
'Şener Şen, kodumu oturtan bir karakterdir, karşısına kötü adamlar çıkar, hepsini öldürür, sonrasında o da ölür' Ben bu filmi daha önce görmüştüm demek geliyor içimden. Aynı tema üzerine daha kaç film çekecek Şener Şen? sanırım gişe başarısı sürdükçe ölmekten ve öldürmekten vazgeçmeyecek. Ben Muhsin Beyi Züğürt Ağayı, kısacası 'insan gibi insan' tiplemelerini özledim Şener Şenin.
Şener ŞEN Türkiyenin 1 numarası olduğunu çoktan ispatlamıştı zaten. Açıkcası böyle bir film bende beklemiyordum. Senaryosu, oyuncuları herşey çok güzeldi. İzlediğim en iyi Türk filmi işte buydu. Uzun süre etkisinde kaldım. Film bittiğinde kollarını açıp efeli yürümeye çalışan kabadayı bir tip oldum. Bu durumdan kurtulmak için en az 4-5 saat gerekiyor sanırım :) 10/10
film benim beklentilerimin biraz altında kalmış olmasına rağmen şener şen ve kenan imirzalioğlunun oyunculuklarıyla bütün açıklarını kapamış diyebiliriz. izlediğim güzel türk filmleri arasında yerini aldı.
film tek kelime ile süperdi.oyuncu kadrosu ise bir harika.:) şener şenden bahsetmeyecegim çünkü kendisi peyazperdenin unutulmaz isimlerinden birtanesi.filmi izledikten sonra çogu arkadaslarım ve peyazperdeye yorum yazanlar kenan imirzaliogluna elestiri oklarını yönelttiler..ben burdan seslenmek istiorum eger bu filmde kenan imirzalioğlu olmasaydı eminim bu film bukadar tutulmaz ve izlenmezdi...tesekkür ederim (:
bir insanın hiç mi kötü filmi olmaz demekki olmuyomuş. ya şener şen kadar iyi bir oyuncu herhalde türkiyede çok nadir. filmlerini tekrar tekrar izlesenizde sıkılmıyorsunuz. herkese tavsiye ediyorum çok başarılı bir film.Diğer oyunculardanda kusursuz performanslar görüyorsunuz.Etkileyiciydi.10/10