Bence çok güzeldi ve bana göre basit diyaloglara da dayalı değildi.Fimin sonunda çok etkilendim. Kenan İmirzalioğlu diyorum başka bir şey demiyorum. Şener Şenin usta oyunculuğunu hiç konuşmuyorum bile.10 / 10
Şener Şen ve Kenan İmirzalıoğlu o kadar mükemmellerki,film onların sayesinde akıp gidiyor resmen..Türk sineması adına umut veren bir yapım olmuş..Tabiki baştaki iki isminde etkisiyle..
Film güzel anektotların işlendiği bir dramatik öyküye sahne olmuş. Aslı Tandoğan(Karaca) ilk sinema filmi olması hasebiyle bazı sahnelerde acemice oynamış. Özellikle Murata açılan ateşte önüne geçme sahnesi çok komikkti. Yandan yengeç gibi geçmesi beni kırıp geçirdi. Şener Şen ve Kenan İmirzalıoğlu filmi sırtlamış. İkiside harika performans sergilemiş. Seyrdeilmesi hoş bir film olmuş.
hiçbir 'eşkıya' diyelim, en sinirli anında 'sen ciğeri beş para etmez aşağılık bir serserisin' demez.kimi sahneleri senaryodan direk okunduğu, oynanmadığı hissi veriyor malesefve benzer tarzda son dönem izlediğim her türk filminde eşkıyayı bir kat daha hayranlıkla anıyorum. 7/10
Mükemmel film . Top 15 hatta 20 ye girer bence türk sinemasında .. Şener Şen elini öpüp alnıma koymayı bir borç bilrm .. çok büyük oyuncusun ne diyeyimki ..
Ne kadar gereksiz bir film. Yok raconmuş, yok delikanlı mafyaymış. İki üç de patlma sahnesi koymuşlar; vurulma sahnelerinin de hiçbir inandırıcılığı yoktu. Mafya filmlerineçok meraklıysanız Türkiyeden giden Kürt mafyasının da olduğu Şark Vaatleri filmini izleyin o zaman, ne kadar gerçekçi ve ürpertici şiddet sahneleri vardı. Artık Türk sinenamısının zekice kurgulanmış, şaşırtıcı, yaratıcı ve sıradışı senaryolara ihtiyacı var. (Türk yönetmenler ve senaristler hiç film de izlemiyor galiba. Örnek Kapışma filmi) Oyunculuk fena değildi, çekimler, müzikiler de fena değildi ama hikaye senaryo, berbat.
Turkiyede yasayan seyirci kitlesinin begenisini kazanmasi beni sasirtti.tamamen giseye oynayan bi film.dramatik yapisi fena degil ama karakterleri hissedemiyoruz. Ortalama bi filmdi sinemamiz Daha iyilerini gordu citamiz yukseldi artik...