Bu iki oyuncunun bir daha yanyana gelipde Duplicity kadar kötü bir film ortaya çıkması mümkün değil.Senaryo oldukça akıllıca ama anlatım ve sürükleyicilik adeta sürünüyor..10/4
ben daha çok şey bekliyordum filmden ,konusu çok basit kalmış .julia robertsın oluşu da çok birşeyi değiştirmemiş ama yine de kavga dövüşsüz bir film izlemek isteyenler için ideal.
filmi büyük umutlarla izledim ama kesinlikle fos çıktı film kadro iyi görünüyo film öncesi senaryoyu okuyanlar bişey var zannediyolar ama film koca bir sıfır!!!bu yorumumdan sonra beni kırmayıp da bu filmi izlemeyin lütfen zamanınıza yazık lütfen:D
Bence şaşırtıcı bir film değildi yani klasikti...Ve film iyiki biraz daha uzamamış sıkılmaya başlamıştım çünkü.Julia roberts ta role gitmemiş bana göre.Ama izlenilebilr bir film.
bence gayet guzel ve orijinal konusu olan bir filmdi.ozellikle clive owenın performansı cok iyiydi.yapılan yorumların acımasızca oldugunu dusunuyorum:) ozellikle filmin sonu cok guzeldi:)