Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2,6

Chev
Chev

10 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Yok saçmaymış yok abartılıymışş..Onu bunu bilmem ama film gayet keyifli ve eğlenceliydi..x)Güzeldi bence..
the-end-2
the-end-2

27 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Komik bir film olmuş.Zaman geçirmek için bire bir....
holywood-2
holywood-2

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
ben sıkı bir film izleyeni ve sinema sever olarak anlayamıyorum buraya yazanları bilen bilmeyen yazıyor epeydir yorum yazmıyordum ama yazılan bazı şeyleri görünce dayanamadım..bir kere film aksiyon macera devam filmi bu filmden ne bekliyordun ki dünyayı kurtarmasınımı? jason stathamın...filmin 3 geliceği düşünülerek çekilen bir devam filmi zaten ilk filmdeki aksiyon ve hızlılık bu filmdede devam ediyor ancak bazı sahneler gereksiz bir tarantino vari mizahlara konu arkadaşlar daha duyarlı ve sade eleştiriler yazalım ki sadece bu tür sevenlerin de tadını kaçırmayalım
iihunter54ii
iihunter54ii

9 Nisan 2009 tarihinde eklendi
asfattan kazıyor gıbı araba bindiriyor.koptum o sahnede. film çıkması sabırsızlıkla beklıyom :)
mustynet3
mustynet3

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
pornografik sahneleri saymazsak çok güzel bir film ilkinden çok az kötü aksiyon sevenlere tavsiye ederim
MehmetB
MehmetB

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Konusu saçma, sahneler saçma ama zaman geçirmek için gidilebilir.
paul-van-dyk-7
paul-van-dyk-7

19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
her sahnesi abartı bunu goze alarak izlersen film zaten 0 denebilir ama sonuçta film abartı olamdan olmaz ve çok hareketli durmuyor biraz farklı bir yapım olmuş gayet etkıleyici:))
10/9
rockhacker-2
rockhacker-2

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
yooooookkkk bolyle bır fılmmmm:))))
Bekir Çimendag
Bekir Çimendag

21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
10/8 türünün nadir örneklerinden biri... gerçi bu türde fazlada film yok ya sin city,tehlikeli aslar,kapışma...bu filme düşük not veren adamları anlamıyorum,her yerinden belli öle ciddi bi film olmadığı...aksiyon kan silah +18 bunları sevenler için güzel bir film.... türkiyeden örnek vermek gerekirse cüneyt arkının battal gazi filmlerinin hollwood versiyonu dielim :)
mesuttas42
mesuttas42

12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
neresini beğenmediniz film çok güzel. Sıkılmadan izleyebileceğiniz Bomba diyebileceğimiz bir film. Erkeklerin bir arada rahat rahat gülebileceği ortamda izlemenizi tavsiye ederim.

Aile ile sakın izlemeyin.
doktor-100
doktor-100

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar Crankdan ne umup gidiyorsunuz?Filmin amacı belli.İlkinde olduğu gibi konuya,kurguya bakmayacaksın.Kendini rahat bırak ve eğlencelik,komik aksiyonumsu bir film seyret.Ben birinci filmdeki gibi aynı tadı aldım.Hem bazıları gibi saçma bir film diye kestirlip atılsaydı ikincinin çekilmesi gib bir durum olamazdı.Bir sanki çok mu mantıksaldı?Ou bunu bırakın.Jasonın komik halinin tadını çıkarın.
todesengel-tod
todesengel-tod

1 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Allahım yorumlara bak ne bekliyordunuz ki bu filmden mesaj falan vermesini mi bu film bu bunu bilirek izledim tahmin ettiğim gibi de çıktı vakit geçirmek için güzel bir film eğlenmek için, kötü yorumları anlayamıyorum filmin böyle olacağı belli hem alıyorsun hemde kötü yorum yapıyorsun ilginç
turbotrance
turbotrance

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
deli dalgalar arkadaşa gerçekten katılıyorum...
zodi002
zodi002

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Bu adamın ses tonu bu tür aksiyon filmleri için mükemmel uyum gösteriyor. Alışılmışın dışında çekim tarzları ve kamera açılarıyla izlemeye değer bir film. Sıradışı filmler her zaman izlenmeli diye düşünüyorum.
chiren
chiren

10 Nisan 2009 tarihinde eklendi
ilk film süperdi buda öyledir inşallah! jason Statham varsa adrenalinde vardır.Adrenalinciyiz nede olsa!!!