filmin ilk yarım saateini zor izledim konu yok varsada cok alakasız sahnelerin birbirine geçişi baglantısız ilk filmin heyecanı yerine yapmacık heycanlar yaratılmaya çalışılmış..sakın gitmeyin.
İlk filmi izlediğim de sonunu merak ediyorudum ancak bitişi ile filmin ikincisinin geleceği vaatedilince sırf neticeyi öğrenebilmek için ikincisini de izleyeyeyim dedim. Ama maalesef ikinci filmi yarısına kadar izleyebildim. Saçmalığın da bu kadarı artık. Sadece Jason Stathamı Seslendirilmesi çok güzel. Bütün filmlerde hep aynı kişi olması iyi bir şey. Ben film hakkında izlenebilir diye olumlu bir tavsiye bulamıyorum. İmkanınız varsa başka bir film izleyin, Bir şey kaybetmezsiniz izlememekle...
keşke çekilmeseydi crank i 10 kere izlemiş biri olarak 2.ciyi 10 kez izlermiyim sanmıyorum.vasat bir film.Bir kere ilk filmin nerdeyse kopyası ayrıca cliffton collins jr.,david carredine falan çok az gözüküyorlar.Sonu rezaletti zaten crank 3 gelebilir bence :) ayrıca bir bayanla izlememenizi öneririm :)
ilk filmi izlediğim için izledim.. hadi seriyi bozmayalım dedim ama bu Crank 2 berbat.. ilk filmi beğenen biri olarak bu film bana ızdırap gibi geLdi..
ilk filmle kıyaslaması asla yapılamaz,birbirinden çok farklı.bu devam filmi hayatımda gördüğüm en kötü filmdi.3.sünü çekip jasona yazık etmesinler. 2/10
30 dakka dayanabildim, ardından kapadım... Kapattıktan sonra iki gün tv izlemedim, hayata küstüm, sinema bu kadar ilerlemişken nerde hata yapıldı da bu kadar geriledi, Dünya üzerinde gelmiş geçmiş en kötü filmlerden birtanesi olması en içten dileğim ve arzumdur. Aman ha! Sakın izlemeyin.
yönetmen resmen saçmalamış bu ne ya diyorsunuz.Jason Stathama hiç yakışmadı hiç,aksiyon sahneleri o kadar saçma sapanki film artık bitsin diyorsunuz yeni saçmalık çıkıyor :(