İlk filmi izlediğim de sonunu merak ediyorudum ancak bitişi ile filmin ikincisinin geleceği vaatedilince sırf neticeyi öğrenebilmek için ikincisini de izleyeyeyim dedim. Ama maalesef ikinci filmi yarısına kadar izleyebildim. Saçmalığın da bu kadarı artık. Sadece Jason Stathamı Seslendirilmesi çok güzel. Bütün filmlerde hep aynı kişi olması iyi bir şey. Ben film hakkında izlenebilir diye olumlu bir tavsiye bulamıyorum. İmkanınız varsa başka bir film izleyin, Bir şey kaybetmezsiniz izlememekle...
Film bariz şekilde pornovari sahneler içeriyor. Kesinlikle ailecek izlenebilecek bir film değil. Zaten filmde kaliteli değil. İlk filmin çok altında. Bence zaman kaybı.
30 dakka dayanabildim, ardından kapadım... Kapattıktan sonra iki gün tv izlemedim, hayata küstüm, sinema bu kadar ilerlemişken nerde hata yapıldı da bu kadar geriledi, Dünya üzerinde gelmiş geçmiş en kötü filmlerden birtanesi olması en içten dileğim ve arzumdur. Aman ha! Sakın izlemeyin.
filmin ilk yarım saateini zor izledim konu yok varsada cok alakasız sahnelerin birbirine geçişi baglantısız ilk filmin heyecanı yerine yapmacık heycanlar yaratılmaya çalışılmış..sakın gitmeyin.
filmi hiç begenmedim.filmde konu göremedim zaten yarısında bırakıp çıktım.tamam filmde erotiklige karşı degilim ama bu erotikligi geçmiş direk porno filme dönmüş.bir çok sahnede iğrençti şiddet sahnelerinin igrençligi degil (o tüfegi adamın bi yerine sokma sahnesi mesela)anlayacagınız tavsiye etmiyorum.
ilk filmle kıyaslaması asla yapılamaz,birbirinden çok farklı.bu devam filmi hayatımda gördüğüm en kötü filmdi.3.sünü çekip jasona yazık etmesinler. 2/10