Özellikle oyunculuklar çok kuvvetli,senaryo olarak gerçek bir hikayeden alınması etkileyiciliğini arttırıyor,biraz amerikan milliyetçiliği koksa da izlenmeye değer bir yapım 8/10
Bir bilim kurgu hayranı olarak hayatımın filmlerinden biri diyebilirim. Eskiden bu tarz filmlerden daha çok vardı. Gerçek bir hikaye olması ve saçma sapan yaratıklar,uzaylılar olmadığı için şu zamanki bilim kurgu filmlerini kat kat geçen bir filmdir. Abartısız,sade anlatımı ile çok başarılı bir bilim-kurgu filmi olduğunu düşünüyorum. Uzaya,bilim kurguya ilginiz varsa izlemeniz gereken öncelikli filmlerden biri. Üstelik çok sağlam bir de kadrosu var..(Houston,we have a problem
Çok sevdim. İnanın şu an bir beyazberde-dvd çılgınlığı yaşıyorsam bunun bir sebebi de Tom Hanks gibi oyuncuların oynadıkları rollerde gösterdiği başarıdır. Şahsen izleyince işte oyunculuk bu deyip kitleniyor insan film. Ha bi de gerçek bir olaydan alıntı olması ayrı bir güzellik.