3,9
Ben X hakkında görüşlerin ?
1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
fılm baslarken super gırdı konuya muzık ve gerılım guzel geldı ama sonra duraksadı ve fınalı bence fazla bılınen turden bırsey olmus..mesela yorumları okuyunca zaten sonunda bırsey olacagı belli.yanı ben sasırmadım vede garıbı sonu sıkıcı olmus..muzıkler oyunculuk ıyı....6
28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir konu ama bence çok agır işlenmiş çok daha güzel işlenmeliydi verdiği mesajı daha çok kişiye duyurmak için.Sonu çok güzel bitiyor filmin.Tam olarak notunu almış beyazperde de.
11 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Archlord oynayan antisosyal bir gencin dramını anlatiyor, Greg Timmermans mükkemmel bir oyuncu performansı sergilemiş, çok farklı insanı bağlayan seneryosu ile son zamanların başarili filmlerinden mutlaka izlenmeli 10 / 9
1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bi film
çok etkilendim
izlerken ağladım
8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
filmden bı beklenti umarak izlenilmesi gereken bi film deyil.ama yaşanan olaylardan esinlenmesi otizim hakkında diyer insanlara ders vermesi bakımından etkileyici...
30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
cok guzel bir film .herkese hitap etmesi guzel ama herkesin anlayacagini sanmam.
8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Başarılı oyunculuk, tahmin edilebilir son, yinede izlenesi bir film. 10/6,5
4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Yahu filme gitmedim ama merak ettim.Filmin puanı 6,5 ama yorumlara bakınca çok iyi bir drama!.Nasıl oluyor acaba?
20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Ben anlamıyorum Türkiyeye bu filmleri kim getiriyor sanırım alınan firmayla ilgili ama bu film geçen ağustosta canada gösterime girmiş ama aradan 1 yıl geçtikten sonra Türkiyede tuhaf bir durum.Ama film imdbde 7,7 almış izlenmeye değer olsa gerek.
9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bence arkadaslar süpppper bi film..tabi birazda olsa filmden anlıyorsanız.(yeni olmasına ragmen imdp puanı:7.7 ...)kaliteli film izlemeyi seviyosanız mutlaka izleyin..(kafa iyi iken daha da iyi oluyo:))