3,9
Ben X hakkında görüşlerin ?
25 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Hayatında ekşın filmlerden başka film izlememiş bünyelere ağır gelir bu eser.O tren sahnesinde Ben'in kızın yanına oturup kendi kendine konuşması yokmuydu:'kokusu bile yeterdi.Keşfedilmeyi bekleyen bir kıtada henüz keşfedilmemiş bir mevsimin kokusu. Ama ben bu kokuyu kıyının kilometrelerce açığından alıyordum.Bana dönük mükemmel boynuyla manzarayı izleyerek hayal kuruyordu,hakkımı almak için dudaklarımı oraya yerleştirdiğimi hayal ettim,özgür olma hakkımı.'
24 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
filmi izledim sinirlerim bozuldu. bu film bu puanı haketmiyor bu filme düşük puan verenler galiba ben x
12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Çok anlamlı,dramatik olduğu kadar pozitif mesajlar veren,süpriz sonuyla beğenimi katlayan oldukca başarılı bulduğum bir yapım.10/8
26 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Film gerçek hayata göndermeler yapıyor. Filmi çok başarılı buldum gerçekten ender güzel yapımlardan. Her sahnesi özenle hazırlanmış. Oyunculuklar, replikler harika, fazla söze gerek yok mutlaka izlenmesi gereken bir yapım, sinema severlere duyrulur :)
7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
izlemeyenler izlesin izleyenler tavsiye etsin etkileyici gerşek bir olaydan alıntı aslında neslimizin nerelere doğru gittiğini anlatan çarpık bir aile düzeninin sonucu bir gencin dünyası oyunculuklar harika konu harika 2 kez sizi şaşırtan bir sonla ödüllü bir film ben x mutlaka izleyin.. 8
20 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Bence de bu puanı haketmiyor...
10 Ekim 2009 tarihinde eklendi
işte film buna denir gerçekten süperdi :)hepsi çok güzel rol etmiş süper oyuncular.
26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bazı sahnelerini zor izlediğim, kendime hakim olamayıp son sahnede çalan Sigur Ros eseriyle birlikte ağladığım film.Gerçekten farklı ve etkileyici, şans verin.8/10
28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar tamam çok çok heyecanlı aksiyonlu bi hali yok ama sinemaya giderken fimlerin özelliklerine bakarak ve ne isteediğinizi bilerek gidin lütfen...sonra da buraya gelip yok çok sıkıcı falan yazmayın..bence film kendi branşında harkulade başarılı insanın içine işleyebilen bir anlatıma sahip.bu kadar düşük puanı nasıl aldı hayret ediyorum:(
13 Şubat 2016 tarihinde eklendi
90 dakikada bize güzel şeyleri anlatan sonu da bi o kadar iyi olan bir film izlemenizde yarar vardır 10 üz 7.8
25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
İzlenmeye değer bir film. Puanının düşük olmasına aldırmayın. Filmin sonu ve vermek istediği mesaj çok güzel.
3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Yazık günah ne gereksiz filmler 8 puanlarda bu film ise 6.6 puan.Hakkını yemeyelim lütfen müthiş bir dram filmiydi.
2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Ben çok beğendim filmi.. bu tarz online oyunlar bana itici gelse de filmde konuyu çok iyi bağlamışlar.. 8,5 puanı hakediyor..
27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film gayet iyiydi ben sevdim hatta tanıdığım bir çok insanı gördüm baş roldeki karekterde. İzlenmeli bu film
12 Haziran 2010 tarihinde eklendi
İzledikten sonra puanı görünce yazık dedim gerçekten. Çok güzel, etkileyici ve sizi filme hapseden bir film. Kesinlikle izlenmeli.8/10