Psikolojik filim severlerin kaçırmaması gereken bir yapıt.Ben karakterini oynayan kişi dışındaki oyunculuklar biraz amatör gibi dursada konunun işlenişi ve hikayenin kurugusu sizin ilginizi bir an bile olsun filimden bırakmamanızı sağlıyor. Yanlışlıkla okuduğum bir spoiler yüzüden sonu hani böyle bitmiyor dediğim sonunu bildiğim halde yinede şaşırdım ilginç bir sonu var.Beni bu derece duygulandıran babam ve oğlum , 6. his filimleri ayarında bir duygusal yoğunluk içeriyor gerçekten farklı olmak zor birde farklı olupta böyle benx gibi mazlum birisiyseniz duble zor
Film gerçek hayata göndermeler yapıyor. Filmi çok başarılı buldum gerçekten ender güzel yapımlardan. Her sahnesi özenle hazırlanmış. Oyunculuklar, replikler harika, fazla söze gerek yok mutlaka izlenmesi gereken bir yapım, sinema severlere duyrulur :)
Türk izleyicisinin puanlarını anlamak mümkün değil.Kurgusuyla, hikayesiyle, oyunculuklarıyla,yönetmenliğiyle ve herşeyiyle harika olan bu filme bu puan.Çok yazık...