NFL oyuncusu Michael Oherin gerçek yaşam öyküsünü anlatıyor.Fakir dağılmış bir ailenin iri yapılı oğlu olan Michael,yersiz yurtsuzken Leigh Annein dikkatini çeker.Ona kol kanat geren Leigh Anne,zaman geçtikçe Micheali nufusuna alır.Sıfırdan zirveye giden bir başarı öyküsünü anlatan yapım,kıvamında anlatım tarzıyla başarıyı yakalıyor.Micheali oynayan Quinton Aaron,küçük emrah bakışları beni biraz rahatsız etsede,genel anlamda iyi bir film diyebilirim.özellikle Sandra Bullocku beğendim.Biografi tarzındaki kitap uyarlaması güzel bir film.Tavsiye ederim.
sandranın olduğu her filmi izlerim...fakat bu filmde sandra gerçekten çok farklı bir role bürünüyor.gerçek oyunculuğun ispatı budur işte... filmin sonunda gerçekten sandranın oynadığı kişiye hayran kaldım...çok duygulu, bazen eğlenceli çok etkili bir film.filmi izleyeli 4 gün oldu.eğer hala bi film düşündürüyorsa ve hala etkili ise olmuş derim ben 10/10
Filmin Afişini gördüğümde yine spor temalı vede hatta Amerikan futbolunun anlamadığım kurallı başarı hikayelerinden biri sanmıştım..Oysa seyretmeye başlayınca hiçte öyle olmadığını anladım..Dünyanın en zengin ülkesinde de böyle insanlık dramı yaşanıyormuymuş vede Sandra gibi bir melek hakikaten varmıymış derken...Michael Oherin gerçekten yaşadığını ve öyle bir meleğinde olduğunu filmin sonundaki fotoğraflardan vede baktığım internetten anladım...Tek kelimeyle bu yıl Avatarla birlikte seyrettiğim en harika film..Zaten Sandranın Golden Globesi bunun en iyi kanıtı..Gözleriniz nemli, ağzınızda hoş bir gülümseme,gereksiz spor sahneleriyle sıkılmamış olarak filmden ayrılıyorsunuz..Bazen filme öyle kaptırıyorsunuz ki Spor soruşturma görevlisi Siyahi Bayan 1 dakikadan az görünmesine rağmen gidip kulağını çekesiniz geliyor...Michael Oher rolündeki delikanlının sevimliliği çok hoş,kendi oğlunuz muş hissi veriyor..O cüssede o denli acınası olmak için iyi rol yapmak gerekiyor..Seyredin...Seyredin...Seyredin...
Amerikalılar bu işi gerçekten çok iyi biliyorlar ve beceriyorlar.Ne mi?Yaşanan bir olayı, bir kahramanlık öyküsünü bulup, ortaya çıkartıp, cilalayıp parlatıp sunmak/satmak!Bu filmde onlardan biri. Güzel bir varoluş, başarma, azim hikayesi.
Yılın kayda değer filmlerinden bir başk üzerinde konuşulası olanı.Sandra Bullock güzel oynamış, hikaye sıradanlaştırılmadan hoş dramatize edilmiş, başarılı.8/10
İzlemeden yorum yapmayın lütfen. Hiç de klasik bir konu değil. Gerçek hayat hikayesinden uyarlama. Filmin kahramanı Michael Oher, 2009 NFL draftında 5.tur 23.sırada New England Patriots tarafından seçilip, NFLde fiziki yapısı itibarı ile profesyonel olarak hücum durdurcusu pozisyonunda oynamaktadır. Muhteşem bir drama filmi olmuş. Spor baya arka planda. Dolayısı ile hanımlar izlememezlik yapmasınlar. İlk 30-40 dakika sürekli gözyaşları içinde izliyorsunuz. O yüzden mendilsiz izlemeyin.