Mükemmel bir dram filmi daha, özellikle sandra bullockun oyunculuğu çok güzeldi.Her insan başarılı olabilir yeter ki yeteneğinin keşfedilmesi bilinsin bu filmde bunu çok iyi görecek ve anlayacaksınız.Sonlara doğru süpriz yaşasanız da izlemenizi tavsiye ederim.(benden 9/10)Saygılarımla...
Film ve Sandra Bullock beklediğimden çok çok iyiydi.Gerçek yaşamdan beyazperdeye aktarılışı çok başarılıydı.Hayata dair çok şey bulabilirsiniz bu filmde.
Uzun süresine rağmen bir an bile sıkılmadığınız, aksine sizi kendine bağlayan ve merakla izleten enfes bir film. Duygu yoğunluğu zaman zaman o kadar yükseliyorki duygulanmamak elde değil. Sandra Bullock müthiş bir anne portresi çizmiş. Bu filmi mutlaka izleyin derim.
Sandra Bullock mükemmeldi.Bu tarzda izlediğim filmlerin en iyisi diyebilirim eğer bi duygu yoğunluguyla izlerseniz ağlama garntisini bile werebilirim.910=Kaçırmayın izleyin
film duygu yogunlugu bakımından cok dramatize olarak işlenmemesine ragmen olumlu tepkıler aldı.filmde michael oher oynayan karakter sırıtmış gereklı yerlerdekı yuz ıfadesı ve ses tonu ıyı olmadıgından sızde uyandırması gereken duygu yogunlugu eksık kalıyor.sandra bullock iyi oynamıs film işlemiş oldugu konunun tam hakkını veremesede izlemekten kaçmanızı tavsiye etmeyeceğim bir film.10/6
fılm gercekten etkıleyıcı sıcak hıc bıtmesını ıstemıyecegınız cınsten ozellıkle Sandra ınanılmaz oyunculuk sergılemıs hakkkını vermek lazım mutlaka ızleyın pısman olmazsınız