djibril7
16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
önce sparta filmi sonrada günümüz amerika sanatcilari Hedef alanarak yapilmis bi film.. kafalarina göre dalga gecmeye calismislar bosa zaman kaybi die nitelendirilebilir 10/5
bu tarzda çok fazla film olmadığından mı bilmem__ güzeldi bence her ne kadar ilerde sıkıcı biçimde tekrara yer verdilerse de fena değildi, güncel bazı magazin olaylarıyla da dalga geçiyo ama biraz daha özen gösterip 'süper olmuş' dedirtebilirlerdi, hiç yoktan iyidir diyelim!
ben pek beyenmedim ama izelenebilir birfilmbiraz saçma çok saçmalık var tmm zaten film absürt komedi ama yinede sınırını bilmek lazım bunu bilen sadece korkunç bir film serisi bence onun gibisi daha yapılamadı bence
Ama yeter demek istiyorum Scary Movie serisini farklı tutarak..Epic Movie,Date Movie,Meet The Spartans vs. ve artık bu filmlerin üstüne adeta yapışmış olan Carmen Electra.Ben beğenmedim açıkçası takdir sizin.Umarım bundan sonra gelenler -sanırım gelir- eğlendirebilir.
Bence film vakit geçirmek için çerez niyetine izlenebilir. Sonuçta filmleri ti'ye alıyor,fazla birşey beklememek lazım amacına ulaşmış güldürüyor. İzleyin derim...
Scary Movie kadar iyi olmasada fena deildi, esprilere pekde gülemedim çünkü Scary Movie de bunları yeterince gördük, bir yerden sonra sıkıyo aynı şeyler. izlenebilir 6/10