patron-US-
13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Dizinin herhangi bir bölümü bile bu filimden daha heycanlı, daha marjinal, daha gizemlidir!..Chris Cartera koca bir sıfır veriyorum. Tek teselli, David Duchovny ve Gillian Andersonı yan yana görebilmekti! 4/10
evet herkes gibi x files ı özleyerek,merak ederek,iyi bir film olcagını umarak gittim sinemaya..bana basit dizi bölümlerinden öte bir tat vermedigini söleyebilirim.sadece polisiye izliyoruz..(10/6)
benim bildiğim The X-Files uzaylıları ve gizmeli olayları konu alır keşke farklı bi isim verselermiş çünkü bizim bildiğimiz X-Files filmleriyle alakası yok. Film fena sayılmaz ama bana eski filmlerinin tadını veremedi
Sıkı bir X Files izleyicisi olarak bu filmi çok merak ediyordum. Keşke hala merak ediyor kalsaydım. kötünün iyisi gibi bişey olmuş. ama mulder ve scully i tekrar yanyana görmek güzeldi. Yalnız scully baya yaşlanmış be fox molder hala eski fox.
Arkadaşlara katılıyorum. Daha çok dizinin sıradan bir bölümü havasında bir film olmuş. Konu güzel aslında fakat çok yüzeysel kalmış ve basit bir son. Yinede izlemekle bişey kaybetmezsiniz 5/10
nulder ve scully gormek guzelse de fil maalesef kotu..ne fantastik bir dokunus ne bilimkurgu ne de korku...hatta skici olmus..bir x files sever olarak uzuldum
flimin sonu anlasılmadı hızlı geçilmiş ayrıca flim diyologlar fazla , normal bir detektif flimi flim izledikten sonra iz bırakan bir sey sunmuyor 5 orta
tgrtde ilk bölüme şans eseri denk geldiğim ve o günden beri tutkulu bir şekilde umarsızca fanatiği olduğum X-Filesın 2.filminin gösterim tarihinin ileriye atılmış olmasını KInıYorum!çünkü abd ile aynı anda vizyona girecekti bizde de,ilk başta öyle açıklanmıştı,ama şimdi beklemek zorundayız.acaba türkçe dublaj da yapıcaklar mı bu filme?yapar yaparlar,batmanin yaş sınırı 13,ama orjinalinden çok dublajlısı oynuyor sinemalarda...galiba sadece filmi yapanların değil,onları pazarlayanların da zeki olması gerekmekte,ne dersiniz?
yıllar sonra kendini yeniden gösterdi. gelmiş geçmiş en sağlam bilim kurgu.. Bu film hayli ses getirir bence çünkü geride kalan dizi ve filmde de oldukça başarılılardı ve bir patlama olabilir .. ümitle bekliyoruz:)