The X-Files: İnanmak İstiyorum
    2,4
    The X-Files: İnanmak İstiyorum hakkında görüşlerin ?

orhanozdmir
    orhanozdmir

19 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    dizisi beni daha çok etkilemişti filmi çok sıktı diyemem ama fazlada heycan uyandırmadı izlerken ben 6 veriyorum
    etan-hunt-2
    etan-hunt-2

19 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Konu olarak X files dizisi ve önceki filmle uzaktan yakından alakası yoktu.Tamamen farklı bi şey olmuş.Gizli dosyaları bilenler ve buna benzer bir konu bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilirler.(Benim gibi.)
    hakanak2000
    hakanak2000

18 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar;
    X-Files hayranı olarak Şunu söylemeliyim ki yapmış olduğunuz bir çok yorumu haketmeyen bir film. Dizilerin konusunu anlamış olsaydınız eğer bu filminde konusunu anlardınız diye düşünüyorum. Bence filmin önemli noktalarını kaçırmışsınız ve konusunu anlayamamışsınız. Film süper....
    ayseakgungor
    ayseakgungor

16 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    ciddi bir x files ve fox mulder hayranı olarak,bunu itiraf etmek benim için çok güç ama,film tam bir hayal kırıklığıydı.hala dizi ile ilgili açıklanamayan ve akıllarımızı kurcalayan pek çok konu varken neden böyle bi senaryoyla onca zamandır beklenen bu filmi riske atıp bizleri hüsrana uğrattılar anlamıyorum.filmin ilk filmle ve diziyle pek bir alakası yok.bence,tempo çok düşük ve konu çok yetersizdi.yazık olmuş.
    coolwater-2
    coolwater-2

15 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    berbat, x files dizilerini izlemedim! bu izlediğim ilk x files eseriydi, hepsi böyle değildir umarım!
    eltorino714
    eltorino714

Mükemmel bir film bence
    muhasebe2
    muhasebe2

15 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    bence gıdılmesı gereken en son fılm tvde buna benzer bısuru fılm var arkadaslar paranızı bosa vermeyın derım ben cok sıradan
    sertif84
    sertif84

14 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Uzaylı yok karmaşık bi senaryo yok sıradan bi konu.Ben hiç olmasa tv deki iyi bi bölümü bekliyodum. ana iki karakteri çıkarsan bu filme x-files desende olur demesende....
    jamesbond-2
    jamesbond-2

14 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Dizisini izlememiş biri olarak izledim filmi filmle ilgili biraz ağır olduğunu,aksiyondan uzak olduğunu söyleyebilirim.Onun dışında değişik mekanlarda geçiyor.Sonuçta sonuda devam filminin geleceğinin sinyallerini veriyor ki inşallah devam filmi daha iyi olur.
    aragorn-1985
    aragorn-1985

14 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    o kadar yermeyin arkadaşlar filmi.. 6 sene sonra yeniden görmek güzel yinede 6,5/10 hak ediyor.
    emrea-85
    emrea-85

14 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Temayı değiştirmeseler ve mistik öğelere daha çok yer ayırsalardı daha başarılı olabilirlerdi.Ama yine de iyi bir aksiyon sayılabilir.
    karadeniz-serhat
    karadeniz-serhat

14 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    keşke x files dizilerden hiç çıkmasaydı :((((
    Selcuk Genc
    Selcuk Genc

14 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Fox Mulder & Dana Scullyi tekrar bir arada görmek beni çok heyecanlandırdı ilk sinema filmine nazaran daha çok dizi tadında çekilmiş olan bu ikinci sinema filmi düşük temposuna rağmen yinede kendini izlettirmeyi başarıyor...
    beyazyelkenli
    beyazyelkenli

13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    yıllardır x files dizisini seyretmiş biri olarak, filmi dün gece seyrederken, 'bu filmi niye çevirmişler' diye düşünmeden edemedim.seyretmezseniz birşey kaçırmazsınız. 10 üzerinden 5.
    selcukyalcinla
    selcukyalcinla

13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Çok sıradan bir film olmuş. Sinemada izlerseniz paranıza yazık etmiş olursunuz. Ayrıca ben izlerken izleyiciyi aptal yerine koyma çalıştıkları gibi bir hisse kapıldım. 2/10