Film,diziden uyarlama iyi hoş da ilk filme göre bu ikinci film biraz sönük kalmış.Bu sefer daha gerçeğe yakın bir konu bulmuşlar ama senaryo iyi yazılamamış.Sadece,bilimin inandıramayacak kadar bu derece ilerlemiş olması,fakat bunun bir zararının da olduğunu gizemli bir atmosferde yansıtmaları güzel olmuş.Oyuncular,David Duchovny ve Gillian Andersona lafım yok.Süper bir ikili,doğal ve başarılı bir oyunculukları var.Film,yine de kaliteli ve izlettiren bir yapım olmuş.(Mark Snowun The X Files-Unkle Remix müziği Süper!Zaten,filmin sonunda,jenerikte kısa versiyonunu çalmışlar.Jeneriğin bitimine yakın kısa bir sahne de var.Oraya dikkat!)
bence gayet güzeldi belki biraz the x-files olmkatan cıkmıs daha cok klasik polisiye filmleri gibi olmus ama yinede beğendim tabii birazda diziden bağımsız izlemek gerekiyor sonucta herkesin izlemesi için yapılmıs sadece dizi takipcileri için değil güzel filmdi tekrar mulder ve scullyi ekrandan görmek müthişti:)
Bu kadar kötü bir bitiş az gördüm sanırım.Filmin bitiş jeneriği girdiğinde Avrupa Yakası tabiriyle "oha falan oldum." Hikaye fena değildi ama iyi işleyememişler.Hafif soğuksavaş esintileri olan bir film.İzlemezseniz bir şey kaybetmezsiniz. 5/10
Pekte güzel değil cd den izledim.Uzaylılar gelecek sanıyordum iki başlı köpekler çıktı o da azıcık hep konuşma çok az aksiyon var. Bence x-filese yakışmadı bu film.
burada bazı arkadaslar fılmı ızlemeden kotu yorumlar yapıyorlar fılmı bende ızledım ve ızledım en guzel en heyacanlı fılmlerden bırısıydı mutlaka ızlenmesı gerekıyor her anı gerılım ve merak dolu bır fılm
İlk filmden sonra bu film,insana sanki dizinin herhangi bir bölümünü izliyormuş izlenimi veriyor.Bariz farkı ise paranormal olayları değil daha dünyevi olayları yansıtması.Herhangi bir şekilde ev ortamında izleyebileceğiniz ama sinemaya gitmeye değmeyeceğini düşündüğüm bir film.
Arkadaşlar filmi sinemada izlemeye değmez ben bu kadar sıradan olan bir filmi sinemada izlemeyi uygun görmüyorum bilseydim bende gitmezdim değmez ama cd den izlenebilir...
Ben de sevdim yaa:)) Tabii bunun en büyük nedeni malumunuz Scully ama ben XFı zaten 8.sezonla sevdim tanıdım daha sonra eski sezonları izledikçe hayranı oldum hala izlemediğim birkaç sezon var ama filmi diziden bağımsız düşünüp izlediğinizde çok da kötü olmadığını göreceksiniz. Bu kez uzaylılar ya da yaratıklar yoktu organ mafyası, din adamları yani günümüzün dünyası vardı. Belki de bu yüzden tutulmadı insanlar sürükleyici bir şeyler bekliyordu ama aynı şeylerle kendisini tekrarlamasına da gerek yoktu. Sonuç olarak ahım şahım değildi belki çok güzel de değildi ama evet ben sevdim.
arkadaşlar tek birşey söylüyorum lütfen gitmeyin filme televizyonda izleyeceğiniz her film bundan güzeldir.tek güzel bişey bulamadım hatta dvd sini alıp evde bile izlemeye değmez diye düşünüyorum