Dizisini izlememiş biri olarak izledim filmi filmle ilgili biraz ağır olduğunu,aksiyondan uzak olduğunu söyleyebilirim.Onun dışında değişik mekanlarda geçiyor.Sonuçta sonuda devam filminin geleceğinin sinyallerini veriyor ki inşallah devam filmi daha iyi olur.
Ben de sevdim yaa:)) Tabii bunun en büyük nedeni malumunuz Scully ama ben XFı zaten 8.sezonla sevdim tanıdım daha sonra eski sezonları izledikçe hayranı oldum hala izlemediğim birkaç sezon var ama filmi diziden bağımsız düşünüp izlediğinizde çok da kötü olmadığını göreceksiniz. Bu kez uzaylılar ya da yaratıklar yoktu organ mafyası, din adamları yani günümüzün dünyası vardı. Belki de bu yüzden tutulmadı insanlar sürükleyici bir şeyler bekliyordu ama aynı şeylerle kendisini tekrarlamasına da gerek yoktu. Sonuç olarak ahım şahım değildi belki çok güzel de değildi ama evet ben sevdim.
evet herkes gibi x files ı özleyerek,merak ederek,iyi bir film olcagını umarak gittim sinemaya..bana basit dizi bölümlerinden öte bir tat vermedigini söleyebilirim.sadece polisiye izliyoruz..(10/6)
Fox Mulder & Dana Scullyi tekrar bir arada görmek beni çok heyecanlandırdı ilk sinema filmine nazaran daha çok dizi tadında çekilmiş olan bu ikinci sinema filmi düşük temposuna rağmen yinede kendini izlettirmeyi başarıyor...
-Çook bekledik ve nihayet zileyici karşısına çıkacak...-Yine güzel hikayesiyle ortada bırakacaklarından ve merak ettireceklerinden eminim...:)olsun beni tutkun edende bu yanı zaten asla istediğimizi vermiyor izleyici olarak...merkla bekliyorum yine...
gizli dosyalar bana televizyon filmi tadı vermekle birlikte çok kötü denilen yorumların aksine gerilimi dengeli yükselen ve sonlara doğru sizi sarmalayan bir film olmuş.
İlk filmden sonra bu film,insana sanki dizinin herhangi bir bölümünü izliyormuş izlenimi veriyor.Bariz farkı ise paranormal olayları değil daha dünyevi olayları yansıtması.Herhangi bir şekilde ev ortamında izleyebileceğiniz ama sinemaya gitmeye değmeyeceğini düşündüğüm bir film.