3,2
Sabah Neşesi hakkında görüşlerin ?

17 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Gösterime girmesi beklenirken, doğrudan video olarak ülkemizde çıkması, hayal kırıklığı oldu benim için ve filmden şüphelendim fakat filmi seyredince, yanıldığımı anladım. Film çok matrak...
7 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Sicak,eglenceli ve komik.Iyi vakit geçirmek için birebir.Çok sik göremedigimiz Harrison Ford'u hazir yakalamisken de bir sans vermek lazim.Hollywood'un en tatli aktrislerinden Rachel McAdams da cabasi.
6 Mart 2011 tarihinde eklendi
Sıcak bir senaryo olmuş, başarılı oynculuklarla da başarılı bir film olmuş. Ben keyifle izledim.
17 Mart 2011 tarihinde eklendi
keyifli bir film hakkaten heleki o tren sahnesi yarildim resmen o kel muahbire)))
9 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Filmi vasatın üstünde buldum hatta beğendim de denebilir.Ama bu kadar iddialı bir kadrodan daha akılda kalıcı bir film beklerdim.Harrison Ford üstüne düşeni yapmış ama fazladan birşeyler ortaya koymamış.McAdams da fena değildi.Sıkılmadan izleyebilirsiniz...7/10
19 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
tv de proğram falan basit konulu gereksiz bir film.. Pek komik falanda değil.. Bana göre değil en azından
4 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Çok tat alacağınız keyifli bir film, adı gibi neşeli bir film hatta 2. defa izlemeyi bile düşüneceğinize eminim
29 Eylül 2010 tarihinde eklendi
filmin fragmanınıda izledim konusunuda okudum. bence kadronun iyi olması dışında filmde çok komik ve eğlenceli bir film:)
3 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Diğer arkadaşlarında dediği gibi,film hakikaten ailenizle izleyeceğiniz bir film. Filmin hem komedi yönü var hemde klasik izlerken mutlu olacağınız keyif alacağınız bir film. Kesinlikle izleyin