fnr82
1 değerlendirme
3 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Bu film 2008 de cıkıcaktı ancak Heath Legder ölünce askıya alındı . Daha sonra Jonny Deep , Colin Farrel ve Jude Law filmi Heath Legder ın bıraktıgı yerden oynamaya karar verdi , hatta gelirlerinin bir kısmını Legderın ailesine vericeklermiş.Yani aslında dördünün oynadığı tek bir karakter ..
film fena değil değişik bir konusu varara ara filme zorunluda olsa Johnny Depp, Jude Law ve Colin Farrell girmesi değişik olmuş fakat hayranları onları izlemek için gitmesin rollari bir kaç dakikalık :D
sakın gitmeyin arkadaşlar.bir film bukadarmı kötü olurya..allahtan yarısında cıkıp başkabir salona girdim yoksa param heba olacaktı.bu film çok kötü ve çok kötü
açıklık getireyim olaya, Heath Ledger bu filmin çekimlerine ölmeden önce başlamıştı ve yarısına yakını çekilmişti ancak sonradan beklenmeyen ölümü yüzünden film rafa kaldırıldı, fantastik bir film ve farklı boyutlarda geçtiği için aynı karakteri 4 farklı oyuncunun oynamasında bir sakınca görülmedi ve bu müthiş kurgulanmış güzel film ortaya çıktı...
Terry Gilliamı da, Johnny Deppi de , Heath Ledgerı da, Jude Lawı da Colin Farreli de ayrı severim. Hatta masalsı fantastik animasyon türüne bayılırım. Ama bu film olmamış olamamış. Yarısına kadar zor dayanabildim. Muazzam sıkıcı. Konu bi türlü bağlanamıyor :( Zaten Heath Ledger dışındaki oyuncular çok çok az görünüyor.
arkadaşalr neyi ilginç ki ilk defa yapılmıyor bu ? Heath Ledger ın bilgisayar ile yüzünü alıp başka bir oyuncuya yerleştirdiklerinde alın size Ledger ölmüş mü ölmemiş mi diye komik sorular varda :) Film Terry Gilliam ın Brasil tadında bir filmi ise o zaman kaçırmamak lazım
arkadaşlar yorumlara baktım ve not düşmeyi gerekli gördüm: film 2008de çekiliyordu. Heath Ledger ölünce yönetmen çekimleri bir süreliğine durdurma kararı aldı. Depp, Law ve Farrell, Ledgerın oynadığı Tony rolünü devam ettirdiler.Heath Ledgerın Tony rolünü Ledger ölünce Johnny Depp, Jude Law ve Colin Farrell onun yerini aldı. Oyuncular film için aldıkları ücreti Ledgerın kızı Mathildaya verdi.
heath ledger Filmi Tamamlayamadan öldü arkada$lar .. Film ölümünden kısa bir süre sonra tamamlandı Fakat hiç yapımcı film e sıcak bakmadığı için ßu tarihe kadar bekledik eğer Lions Gate filmi almasa idi daha cok beklerdik ..
evet Heath Ledgerın son filmi bu. ve film yarısındayken ölmüştü malesef ve onun yerine johney depp jude law gibi diğer ünlü oyuncular Heath anısına oynamışlardı devamını. film ilginç bir modern masal gibiydi .görsellik olarak pek beğenmedim boş vaktinizde hiç izleyecek bir filminiz yoksa izlencek türden bir film . 7/10
heat ledger öldükten sonra filmi tamamlamak için oyuncular uğraşmış çabalamış heat ledger rolününü tamamlayan 3 oyuncuyu dilde heat ledgeri izlemek güzel olucak
Wikipedianın sayfasında aşağıdaki yorum var. Çekimin ortalarına gelindiğinde ölmüş : Heath Ledger as Tony: A mysterious outsider who joins the group.[9] When Ledger died in the midst of production, the role was recast for certain scenes to have Johnny Depp, Colin Farrell and Jude Law portray "physically transformed versions" of the character within the eponymous Imaginarium.
Arkadaşlar heath ledger film tamamlanamadan öldüğü için kadroya johnny depp, colin farell, jude law katıldı. heath ledgerın tamamlayamadığı sahneleri tamamladılar. bu filmin böyle bir yanı var. bütün bu güzel oyuncular aynı karakteri oynuyorlar izlemeye değecek kadar ilginç bence;)