Yaşamın Renkleri
    4,3
    Yaşamın Renkleri hakkında görüşlerin ?

fikriiye
    fikriiye

21 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Filmin güzel bir konusu var. Ancak daha güzel işlenseydi,güzel bir film olabilirdi. Yaşamın renkleri olarak sunacağı çok daha iyi fikirler olabilirdi. Hep duygularının peşinden gitmek yaşamını ne kadar renkli kılabilir. Bence bu filmdeki aykırılık çok fazla. Ayrıca gereksiz uzun bu da onu sıkıcı yapıyor.
    typhonike
    typhonike

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Sadece orijinal değil güzelde bir film,çok hoş ,sürükleyici.Sonunu niye böyle yapmışlar bilmem ama alışıldık ve beklenen sonlardan değil film hakkındaki az beğendiğim tek şey sonu daha 'pleasant' yapılabilirdi :) 9/10
    abdulkerimeser
    abdulkerimeser

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Harikulade bir film.Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden birisi.Oscar’larda kesinlikle haksızlık yapılmış.En azından en iyi film oscar’ına aday gösterilmeliydi.Bir başyapıt.
    stenzas
    stenzas

7 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    aşırı abartılmaması gereken bir film sıkıyor . şeytani türevin gerçek üzerine baskısı buna karşı duran gelenekçiler ve renkli aşırıcılar . ve garip hayatların bir siyah beyaz filmin içinde kaotiği üzerine ele alınmış bir kamera bunları ortaya koymuş iyi güzel ama filim 15 dk kısa olabilirdi .
    vampnass
    vampnass

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle mükemmel bir film.
    zalim
    zalim

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Güzel vakit geçirmek için izlenebilecek bir film. Süper denilebilecek tarzda olmasa da izlemeye değer..
    pleasantville
    pleasantville

21 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    bekliyorum tv8 yada cnbc e tekrar yayınlasın diye masal gibi bir film.filme kapılıp gidiosun.sanki öyle bir yer var sanki sen oradasın...o kadar güzel yapılmış ki bir dakika bile sıkılmadım.tam bir sinema mucizesi.senaryo oyunculuklar herşey güzel.hayatımda izlediğim en iyi film
    nilufererdal
    nilufererdal

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    ben de bu filmi tesadüfen abimle birlikte izledim, çok güseldi =)
    koraygunca
    koraygunca

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
    yine bir tv kanalı sessiz sedasız yayınladı bu güzelim filmi , ortasında denk gelip ikinci kez seyretme şansına sahip oldum pek çok yorum yapılabilir film hakkında ama benim anladığım en basit anlamda toplumsal şiddetin temellerine iniyor değişimin olduğu yerde muhafazakar ve yenilikçiler arasında bir çatışmanın olması kaçınılmaz siyah ve beyaz geleneklerinden ve düzenlerinden taviz vermek istemeyenlerin rengi, diğer tüm renkler ise hayatın bilinmeyen yüzlerini ifade ediyor hiç tadmadığınız tadlar hisler yaşamlar gibi! bilmem sizde görüşlerimi paylaşırmısınız
    hilaltugcfl
    hilaltugcfl

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Filmin başındaki o 'bu da çocuk filmiymiş' türünden aklınıza gelebileceklere kanıp sakın izlemekten vazgeçmeyin bir iki dakika sabredin.
    Film hakikaten mesajları ve yahutta düşündürdükleri itibariyle ilginç ve masalsı bir havada ilerliyor.Acaba hangi şekilde daha mutlu oluruz; hiç düşümeyip, içimizdeki güdüleri harekete geçirmeyip ama karşılığında hiçbir kavganın,saygısızlığın,öfkenin olmadığı bir dünyada mı yoksa içimizdeki seks,aşk ve diğer sayamayacağım duyguları harekete geçirip bunların sonucu olarak da aldatmanın,intikamın, hoşgörüsüzlüğün olduğu bir dünyada yaşamakla mı? Bu filmin ana konusunydu kanımca.ama daha geliştirilebilirdi.
    Filmde hoşuma gitmeyen bir tarafı söyleyim;İlk başta david'in kız kardeşi düzeni değiştirmek gerektiğini insaların sadece içindekilier nasıl harekete geçireceklerini bilmediğini söylüyor, yoksa var olmadıını değil ama David ise onların bu şekilde yaşamaya devam etmesi gerektiğini savunuyor ama bize neden olduğu hissettirilmeden (yoksa kahramanımız sadece o an için ne doğru görünüyorsa onu yaptığı için mi?) birdenbire David de düzenin değişmesi için çabalıyor. Bence bu önemli bir sorundu.
    Bir de ufakbir ayrıntı(ya da hata) ;David'in siyahbeyaz annesi renkli olunca bu halinden utanıyor ve eski haline dönmesi için David ona makyaj yapıyor(Lens o zamanlar kullanılıyor muydu?:))
    Ben bu filmi kesinlikle izelyin derim sırf bu tarzda başka film bulamayacak olmanız bile buna yeter.İyi seyirler
    miramus
    miramus

6 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    İnsana dair, insan duygularına dair masalsı havada binbir emekle yapılmış tadı damağınızda kalacak enfes bir o kadar da eğlenceli bir film..Duyguların renklerle dile gelişi..muhteşem.

Bi de not filmin başındaki basit anlatıma kanıp sakın bırakmayın izlemeyi..:)
    sevgikuşu
    sevgikuşu

6 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    ben bu filmi merak ediyordum özellikle paul walkere ünlü yapan filmi görmek için sabırsızlanıyordum nihayet izleyebildim.ve çok beğendim konu su bence çok anlamlı.insan elindekilerinin kıymetini bir kez daha anlıyor sanki.bilgi kültür vb.şeylerini önemini farkediyor eğer bilgi olmasaydı halimizin ne olacağını gördüm sanki ama oyuncular da çok iyiydi paul dahil herkes rolünün hakkını vermiş izlemenizi tavsiye ederim
    senward
    senward

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    çok ilginç bir film tobey ve reese çok iyiydi
    Sebulba
    Sebulba

4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    değişik bir film..aslında açıklamak için en doğru kelime 'acayip bir film' olurdu.boş zamanında oturup tek başına izleyebileceğin,komik bir film.
    ahuguzeldiyar
    ahuguzeldiyar

16 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Yeniden hatırladım da çok güzel bir filmdi. Ünlü hiç bir oyuncu yok. Ünlüler olmadan da iyi film olabiliyormuş. Çok iyiydi. Jim Carey'nin Truman Show'u tadında harika bir yapım. Hemen izleyin. İzlediyseniz tekrar bulabilirseniz yine izleyin.