vegas da bekarlığa veda partisine giden 4 adamın başına gelenler… eğlencelik komedinin zirvesi bence… sürükleyici.. Oyunculuk süper.. Kurgu harika.. Bu tarz için çok iyi film
Eğlenerek zaman geçirmek için bire bir. Fakat öyle abartıldığı kadar değil. Filmin en bilindik ismi Bradley Cooper "Phil" rolünde çok vasat bir görüntü ortaya koymuş. Açıkçası "Limitless" filminde çok iyiydi. Burada bence hayal kırıklığı. Filmin en başarılı oyuncusu Ed Helms. En başarılı sahnesi filmin sonunda foto karelerinin yayınladıkları bölüm oldu. Çok fazla bir beklenti içine girmeden seyredilir.
Film güzel kötü değil ama abartıldığı kadarda kahkaha attırmadı. Hatta hiç kahkaha atmadım ama tebessümle izledim ama yorumlarda bahsedildiği kadar efsanede değil! Höh! Güzel izlenilebilir.
Gülmek ve eğlenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Güzel bir sinema projesi olmuş. Oyunculuklar yerinde. Hayattan sıkıldığınızda veya moraliniz bozuk olduğunda size iyi gelebilecek tatlı bir film olmuş. İzleyin,izlettirin
Aslında belki daha akıllıca, zekice esprilerle güldürse çok daha iyi bir film olabilirdi ama kendi türünün en iyilerinden olduğuna da şüphe yok. Tamamen belden aşağı, sapık esprileriyle ve oyuncuların başarısıyla güldürmeyi başaran zayıf bir hikayeye sahip komedi filmi. Gülmek için izlenebilecek ama daha fazla bir şey beklenmemesi gereken "izle-unut" filmlerinden.
Komedi kategorisinde hakkını vermiş bir film bu.Özellikle filmin sonunda fotoğraf makinasından çıkan fotoğraflarla son dakikasına kadar eğlendiren bir film.