bence film çok abartılıyor.bazı arkadaşlarım var 20 den fazla kez izledi saçma bence.klasik bir hikayesi var kurt adam ve kızın aşkı..hiç bir özgün yanı yok.oyunculuklara lafım yok ama genel anlamda film vasat..
Hyatımda böyLe bişee qöRmedim... Tam 26 kez izLedim ve heRkese tawsiye ediyoRum..!!Kitabını aLıp okumanız daha başka biR tat fakat kitpLa fiLmi biRbiRinden kopaRmamışLaR ... MutLaka izLemeLisiniz..!!
nihayet romantik bi vampir filmi de izledik.bi o eksikti zaten.vampirler herzamanki gibi ekrana güzel varlıklar olarak lanse edilmiş ama filmde gerilim yok korku yok vampirlik yok konu yok bişey yok.
Film şimdiye kadar izledğim en saçma bir filmdi.... akıcılık yok mantık yok aksiyon yok yalnızca vampir dünyasını merak edenlere tavsiye edilebilir.. zevk meselesi ama ben hiç beğenmedim....
film kendini izleten ve farklı konusuyla içine çeken bir yapım.ama açıkça bu puan bu filme fazla.6,5-7 aralığında olması gerekir diye düşünüyorum. umarım ikinci filmde biraz daha şaşırtmayı başarırlar.çünkü bu filmde abeslikler fazlacaydı.6,7/10
çok beğendim.film 2 saat sürüyor ancak bana sanki saatlerdir seyrediyormuşum gibime geldi.Çok beğendim sanki o ani yaşıyorum gibi oldu.serinin devamını sabırsızlıkla bekliyorum
Bende bu kitapların hayranı olan bir okuyucuyum ama kitap hakkında (veya film) bazı olumsuz eleştirilere de katılıyorum. Öncelikle kitaptaki her şeyin yazarın yazdığıyla aynı olmasını bekleyemeyiz çünkü olay yazarın yazdıkları üzerine dönse de bize ileten çevirmen ben bu yüzden yabancı basınlarda bu kadar yankı uyandırdığını düşünüyorum. Ayrıca özellikle kitapta Edward bir tanrı qibi anlatılmış bu yüzden de bayanların beğenmesini normal karşılamalıyız bence. Filme gelirsek film bittiğinde yüzümdeki ifadeyi açıklayamıyacağım çünkü baya hayal kırıklığına uğradım her şey hızlı bir saçmalıkta olup bitiyor ve efektler de berbat bir de yabancı filmleri iyi zannederiz ama ben bunun yönetmen yüzünden olduğunu düşünüyorum haklısınız 400 sayfalık bir kitap senaryo olarak aynen yazılamaz ama madem bir işi beceremeyeceksin hiç kalkışma daha iyi. New Moonun bir hayal kırıklığı olmaması için dua ediyorum.
sevgili liverbird 20 yaşın üzerindeyim ve filmi beğendim.Tamam bir şahaser olmayabilir ama gerçekten güzeldi,abartmaya gerek yok diyor bazı arkadaşlar haklı olabilirler,ama bence var bir çok saçma sapan filmlere 10 puan veriliyorda bu filme niye verilmesin onlarla karşılaştırıldığında bu filme haksızlık olmuyormu?