hızlı ve öfkeli serisinin en kötü filmi denebilir.ilk serilerde artan adrenalin,guzel konu,süper yarış görüntüleri derken 4 nolu son film bunlara hic yakısmamış tarzda vasat kalmış diyebiliriz.10/6
Benim gibi ilk seriden beri takip eden arkadaşlar oldukça beğencektir.İlk kez bu serinin filmini izleyecekler ise 'saçma,abartı' gibi yorumlar yapabilirler.O da efektler,akrobatik hareketler yüzünden olur.Ama bu efektler,hareketler olmasa filmi izlerken adrenalin seviyesi bu denli yüksek olamaz.Filmin içinde harika sahneler var.Giriş kısmı,tünel sahneleri,patlamalar müthişti,kendimi özellikle filmin içine daha da kaptırdım,çok zevk aldım diyebilirim.Eski oyuncluları görmek de çok güzel.Paul ve Vinsiz F&Fnin tadı olmuyordu bence.Vin Dieselin diğer filmlerini izlemenizi de tavsiye ederim.5.filmde de umarım Vin oynar.Bu arada serinin takipçisi olan arkadaşlar sinemada izlesinler mutlaka.Çok keyif alacaksınız.
Öncelikle bu filmde vin dıesel mükemmel oyunculuğunu yine konuşturmuş umduğumu bulamadım meger araba yarışı felan yokmuş konusu intikamını almaya çalışan öfekeli bi sevgiliyi canlandırıyor neyse bunuda gectim tünelin içindeki araba kovalamaca sahnesinde biraz gerildim yinede farklı olmasını hedefleyen yönetmenin amacına ulaşmış olması beni pek mutlu etmedi sinemada yüksek ses beni baştan çıkardığı için pekte etkilenmedim filmden espiri bekliyordum 2 tanecik serpirtirmişler kalsik amerikan yapımı filmler beni artık hayal kırıklığına uğratıyor umarım farklı bir film olsun düşüncesi adına dilde benim gibi aksiyon filmmi seven seyirciler içinde bi şeyler yaparlar..
Harika bir filmdi. İzlemeyenlere izlemelerini tavsiye ederim. Serinin önceki filmlerine göre konuya daha çok ağırlık verilmiş. Tabi her film gibi arabalar yine muhteşemdi... herkeze tavsiye ederim.