D-War
    1,7
    D-War hakkında görüşlerin ?

rubella-rubella
    rubella-rubella

7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Bence yönetmende ve senaristler de neyin ön plana çıkması gerektiğine karar veremeden bu filmi beyaz perdeye yansıtmışlar. Görsellik mi ön planda olmalı farklı bir konu mu.. Sonuç olarak ortaya karman çorman bir şekilde içiçe olmuş bir film çıkmış.. Asıl Sonuç: Eh diyelim. (Senaryo kalitesi değilde aksiyon ve görsellik ön plandadır benim için diyenler keyifle izleyebilirler.)
    elifyuceyurt
    elifyuceyurt

31 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    filmin senaryosu pek iyi değil, ama görsel efektler harika. vasat bir film klasik hatta, ama görsel animasyonları için mutlaka izlenmesi gereken bir film. 10 üzerinden 4 hakeder.
    dambi90
    dambi90

27 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    film çok basitti sonuna kadar hep bişi olacak diye bekledim ama malesef...
    gurkan-ilhan
    gurkan-ilhan

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    filmi ben de izledim.. senaryo felan oyunculuk olmayabilir ama..
    efektlerin cidden ii olduğunu söyleyebilirim...
    gerçekten zor iş... yönetmenin bu konuda hakkını teslim etmek gerekir...
    apache ve ejderlerin kovalamaca sahneleri güzel..
    görsel efektler için bile olsa izlerim..
    benim hoşuma gitti...
    Esteban-2
    Esteban-2

15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Fİlmin ne bir hikayesi ne de başka bir sürprizi var.Ayrıca oyunculuklar tam bir rezalet.Ama filmin bazı sahnelerindeki efektler gerçekten güzeldi.efektleri için 1 puan verdim.
    gurkanakkaya
    gurkanakkaya

10 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    dragon wars'a bir film demek bile haksızlık olur...senaryo yok,anlatım yok,oyunculuk hiç yok...yılanımsı ejderha'nın ikidebir ağzını açmasını yıkıp geçmesini izliyoruz...hangi akla hizmet böyle bir film yapma gereği duydu bilmiyorum...hele bazı sahneler varki "bu kadarda saçmalık olmaz" diosunuz...vaktinizi boşa harcamayın...:(..10/1
    kadir-kusku
    kadir-kusku

1 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    acıkcası flimi büyük bir merakla bekledim.. ama şuan ise dün ayırmış oldugum zanamının boşuna gittigini söleyebilirim.. bence flim için fazla ümitlenmek yalan olur..
    omurkomur
    omurkomur

28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    filmi izledim..yeni bir yüzüklerin efendisi-trabsformers vb bekleyenler boşuna umutlanmayın..dragonun-dev yılanın göründüğü sahneler hariç çok vasat ve zaman zaman sıkıcı bir 'çocuk filmi' kalitesinde..büyük beklentilere kapılmadan izleyin
    husnukizilcik
    husnukizilcik

27 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Fİlmi izledim.Filmi beğendim.Şöyleki efektler gerçekten iiydi.Özellikle sürüngenin gökdelenin tepesindeki göruntuleri mukemmeldi.Meraklılarına tavsiye edebilirım.
    valendom
    valendom

24 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    senaryo ve oyunculuktan yoksun özel efekt sosuna iyice bandırılmış.konu adına pekde fazla elde avuçta bir şey olmamasına rağmen bür sürü yan karakterin içinde bulunduğu 1 buçuk saatlik koltuk hapsi D-War.Elde bu kadar malzeme varken,neden hala ısrarla sadece görüntüye güvenerek bir film orataya çıkarıyorlar anlamıyorum.ejderhaların şehre ilk girdikleri sahneden irtibaren kimsede bununla ilgili bir şaşkınlık görmeyeceksiniz,eh malum ejderhaarın,godzillaların,uzaylı dev yaratıkların,kurt adamların,vampirlerin dolaştığı amerika şehir sokakların malum garipliklere çoktan alışmış olsa gerek.gördüğü anda sadece koşarak kendini kurtarmayı seçiyorlar...çığlık mı ? oda ne...hiçde alışık omadıkları bir şeyler...bu arada filmde konu akışına lütfen dikkat etmeye çalışmayın...çümkü elde avuçta bir konu olmadığı için birden bütün dünya değşip birileri araya kaynayabiliyor...sonuç itibariyle izlemediğinizde hiiiiiç bir şey kaybetmeyeceğiniz bir film D-War..
    gurthsul
    gurthsul

23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    bende fimi merak içinde bekleyenlerdendim fakat izleyince ne büyük bir hata yaptığımı anladım film zaten fragmanlardan ibaret başkada birşey yok gırtlaktan konusan bir kötü adam nerden geldiği ve nasıl geldiği bilinmiyor ortalıkta bağırıp duran bir yaratık.ve kaçışıp duran kahramanlar neden kaçıyorlar kovalayanlar niye kovalıyor derdiniz ne kardeşim soru işretleriyle dolu içi boş bir film bir şey beklemeyin yani hayal kırıklığı
    wesley33
    wesley33

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    eragorna ozenilerek yapilan bir film efek yonunu bilemiyecem ama faragmaninda izledigim kadariyla güzel bir film olucak...bekleneni weremeye bilir ama izlenilecek bir film.
    musa-ay
    musa-ay

12 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    fragmanını izledim transformers la tıpatıp aynı diyebilirim sadece robotlar yerine yaratıklar var mekanlar uçaklar efektler herşey aynı güzel bi film olsada bu yüzden kaybediyo bence
    emre3x
    emre3x

12 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    güzel efektleri var oyununu oynamadım ama konu cok kopuk sehir içindeki çatısma için seyredilir ama fazla bişi beklemeyin
    ysf-krkmz
    ysf-krkmz

2 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    çok güzel bi film olacak diye düşünüyorum frangmanını izledim güzel filmi daha güzel olur inşallah