1 ziyaretçi
13 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Garip bir şekilde sizi içine alıyor film.Onun dertlerine ortak oluyorsunuz.Bazen soğuk ama çok hoş bir film..Bende bunu chasa gibi cnbc-e de gördüm hatta izledim :) çok garip gerçekten de
Tüm beklentimi altüst eden koca bir fiyaskoydu bana kalırsa. Sevdiğim bir tür, sevdiğim bir atmosfer ve hoş filmleri olan bir Bent Hamer e rağmen, anlamsız buldum. Gerry gibi bir filmde sıkılmamış hatta harika bulmuş biri olarak OHorten beni sıktı. 3/10
Bent Hammer in daha önce yaptığı Mutfak Hikayeleri ve Yumurtalar filmini izlemediyseniz Horten den pek zevk alabileceğinizi düşünmüyorum,Hammer bütün filmlerde Norveçin soğuk günlerine,yalnızlığına ve rutin hayatına çarpıcı bir şekilde yaklaşmaktadır,bu filmde hemen hemen diğer filmleri kadar güzel ama benim favorim Yumurtalar dır
Türkçe dublajı da olan 2007 yapımı bir film Türkiyede 21 Ağustos 2009da gösterime giriyor. Sinemada gösterilebilecek fazla film yok herhalde araya konulmuş :)