3,3
Hayalet Sevgililerim hakkında görüşlerin ?
9 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Çoooook tatlı bir romantik komedi filmi...AŞKa inanmayan kazanova tipli çapkın,bencil bir fotoğrafçının,hayaletler sayesinde gerçek sevginin ne demek olduğunu anlaması ve değişmesi konu ediliyor...Bence HeRkeSin ders alabileceği bir film olmuş,tabii anlayana...Gerçek AŞK kazanır diyorum ve 10/8 veriyorum selametle..
25 Ocak 2011 tarihinde eklendi
izlenmeye değer bir film
1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Bir romantik komediden çok şey beklememek gerekiyor. Ve bir romantik komedide vaadedilenleri veriyor. Ben beğendim özelliklede Jennifer Garner ve Matthew muhteşem yakışmış birbirine. Michael Dougles ise herzamanki gibi harikaydı...
6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
gitmedim ama eğer sevgiliyle gidilebilecek bi film ise neden olmasın :P
14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Özellikle Connorun kardeşinin evlilik sahneleri ve o zaman yaşadıkları olaylar çok komikti sonunda her ne kadar olayları biraz toparlamak için zorlansada.Ben çok keyif almıştım.Romantik-komedi seven arkadaşlar izlemesiyse izlemeli ..
16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Jeniffer Garnerı çok severek izliyorum.Bu filmin de fragmanı oldukça iyi...Umarım filmide öyle olur ;)
5 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bence gayet guzel 1 filmdi. cok eglenceliydi arkadaslarımla cok gulduk yani. bence izlenmeye deger.
23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Tabıkı Mükemmel bir film değil ama kesinlikle kötu de degıl. izlemeye değer bence.öle arkadaşların abartığı gibi uyuncak falan değil.
1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
6.3 komedi filmi için fena sayılmaz ve yaş sınırı var bu demektir ki güzel bir film:)
26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim ve burda yazan yorumlar kadar kötü bulmadım! yüksek bi beklenti içinde gitmeyip eğlence olsun diye gidecekseniz ve tarzınızsa da gayet güzel ve eğlenceli bir film bence. tercih edilebilir.
18 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Bence bu film özellikle hayatındaki önemli değerleri ıskalayan ama farkettiğinde herşey için çok geç olanlara bir hatırlatma niteliğinde.belki sonu tahmin edilebilir ama bence herkes içinde az ya da çok birşeyler bulacaktır.özellikle jennifer garner hala çok zarif.ve tiplemesiyle mathew mccounaghey çok başarılı.izlenmesi gereken komedi soslu duygusal bir çalışma.7.5/10