3,3
Hayalet Sevgililerim hakkında görüşlerin ?
10 Mart 2010 tarihinde eklendi
yorumların çok yüzeysel olması beniçok üzdü.bir defa film romantik değil felsefi ve psikolojik boyutlar içeriyordu.günümüz amerikasında evlenmeden her şey elde edildiği için evliliğin getirdiği sorunlara niye katlanılsın.film buna yapayalnız ölmemek cevabını veriyor.yalnız damadın gelinin bütün arkadaşları ile yatması,her canı sıkılanın fütursuzca cinsel ilişki ile sıkıntısını dağıtmak istemesi bence amerikan toplumuna yapılan haksızlık.
15 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Ne harika bir film ne de kötü bir film diyebilirim.Klasik bir romantik komedi aslında.Herkesin izlerken sonunu tahmin edebileceği filmlerden.
Ama verdiği mesaj gerçekten güzeldi.
19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
filmin verdiği mesaj sonuna kadar desteklenesi fakat basit bir film olmaktan öteye gidemiyor. filmde sevdiğim laf ise "There are two types of women- one you shag and leave,you shag and snuggle" oldu.
1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
6.3 komedi filmi için fena sayılmaz ve yaş sınırı var bu demektir ki güzel bir film:)
18 Mart 2010 tarihinde eklendi
harika bir film aldığı puandan cok fazlasını hakedıyor 10/9 sıkılmadan ızleyebılırsınz
4 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
çok süper birfilm değildi
26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim ve burda yazan yorumlar kadar kötü bulmadım! yüksek bi beklenti içinde gitmeyip eğlence olsun diye gidecekseniz ve tarzınızsa da gayet güzel ve eğlenceli bir film bence. tercih edilebilir.
18 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Bence bu film özellikle hayatındaki önemli değerleri ıskalayan ama farkettiğinde herşey için çok geç olanlara bir hatırlatma niteliğinde.belki sonu tahmin edilebilir ama bence herkes içinde az ya da çok birşeyler bulacaktır.özellikle jennifer garner hala çok zarif.ve tiplemesiyle mathew mccounaghey çok başarılı.izlenmesi gereken komedi soslu duygusal bir çalışma.7.5/10
25 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
kız arkadaşıyla gidilebilecek bir film arayanlara tavsiyedir.. her ne kadar komedi olsa da abi kardeş arası duygu bağı gözlerimi yaşarttı; yaz ayında vizyondaki filmlerinin kalitesini göz önünde bulundurursak gidilebilecek bir film 7/10
23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
michael douglasın muhteşem oyunculuğu bile filmi kurtarmaya yetmiyor. komedi yok, romantizm yok, drama yok. ee ne var? : hiçbirşey...!!!
27 Eylül 2010 tarihinde eklendi
GüzeLdi. Tamam izLerKen Zevkten dört Köşe oLmuyoRsunuZ Ama Kötü de değiLdi. Zaten Şahsi Görüşüme Göre biR RomantiK komedinin inSanı bunaLtacaK kadaR SıkıCı oLmaSı çok zoR. Şimdiye KadaR bu taRz biR FiLmde hiÇ sıkıLmadım. 7/10
27 Şubat 2010 tarihinde eklendi
film çok sıkıcı ilk cdnin bile bitmesini beklemeden kapattım.
12 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Matthew McConaughey kötü filmlerde oynamaya devam ediyor (Tropical Thunder hariç). Bir bu adamı bir de Ben Afflecki sevemedim. Oyuncu kadrosu fena değil, ama film hiç olmamış. Zaten yaratıcı, farklı senaryoları da göremiyoruz artık. Imdb puanı bile fazla bence: 5.7 O puanı da Michael Douglas yükseltmiştir zaten.
4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bu film bu puanı haketmiyor.. bence süper bir film di.. çok güzel mesajlar vardı filmde sevgi adına.. bu beyazperdenin puanlarına güvenilmemeye başlandı.. Geçen gün burada 8/10 verilen filmi izledim şok oldum.. 6 bile alamazdı o film.. bence arşivlik bir film.. izleyin,pişman olmazsınız..