GüzeLdi. Tamam izLerKen Zevkten dört Köşe oLmuyoRsunuZ Ama Kötü de değiLdi. Zaten Şahsi Görüşüme Göre biR RomantiK komedinin inSanı bunaLtacaK kadaR SıkıCı oLmaSı çok zoR. Şimdiye KadaR bu taRz biR FiLmde hiÇ sıkıLmadım. 7/10
Çoooook tatlı bir romantik komedi filmi...AŞKa inanmayan kazanova tipli çapkın,bencil bir fotoğrafçının,hayaletler sayesinde gerçek sevginin ne demek olduğunu anlaması ve değişmesi konu ediliyor...Bence HeRkeSin ders alabileceği bir film olmuş,tabii anlayana...Gerçek AŞK kazanır diyorum ve 10/8 veriyorum selametle..
yorumların çok yüzeysel olması beniçok üzdü.bir defa film romantik değil felsefi ve psikolojik boyutlar içeriyordu.günümüz amerikasında evlenmeden her şey elde edildiği için evliliğin getirdiği sorunlara niye katlanılsın.film buna yapayalnız ölmemek cevabını veriyor.yalnız damadın gelinin bütün arkadaşları ile yatması,her canı sıkılanın fütursuzca cinsel ilişki ile sıkıntısını dağıtmak istemesi bence amerikan toplumuna yapılan haksızlık.
Hadi arkadaşlar başka bir filmimi seyrettiniz ne.Sıkıcı falan değildi çok güzel ve eğlenceli bir filmdi.Haksızlık etmeyin izlemeyenlerde tereddütsüz mutlaka izlesin.