Savaşın ne kadar berbat bir şey olduğu aktarıldığı için filmin dram yönü ağır basıyor. Bu da, savaş filmi izlemek için ekran başına oturan izleyiciyi sıkabiliyor. Gereksiz yere uzatılmış sahneleri olmasa gayet iyi bir yapım olabilirdi.
Diğer savaş filmlerine nazaran.. daha farklı anlatılmış olan bir film.. belki diğerleri kadar.. aşırı yüklü bi tempoda gitmiyor ama.. anlatılanlar ve gösterilenler güzel.. bence izleyin:)
Kadrosuna sanırım kimse birşey diyemez filmin.Ancak, birkaç aksiyon sahnesi dışında çok da fazla birşey vaad etmiyor film.Bazı yorumcular filmi 'başyapıt' payesi ile ödüllendirmişlerse de üzülerek katılamıyorum.Belirtmek gerekir ki, Er Ryan’la kıyaslamak Spielberg’e büyük hakaret olur.Tabi bunlardan filmin kötü olduğu sonucuna da varmıyorum elbette ama, başyapıt da değil yani...
izlediğim en iyi anti milatarist filmlerden her ne kadar amerikanın bu tip filmlerinden bıkmış olsakta filmde iyi bir şiirsel anlatım var buda insanı filmin içine çekmede en büyük etken ve başarılı aksiyonlarıylada iyi bir savaş ortamı yakalıyor