Milk

Sean Penn in muhteşem ve eşsiz oyunculuğu eşliğinde izlenesi bir drama. 10/7.5
catwoman-2
catwoman-2

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bi eşcinsel olarak bu filme bayıldım.olayı çok iyi anlatmışlar.tebrik ediyorum : )
HAMLET1980
HAMLET1980

27 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bu yılki oscar sahibine gitmedi mickey rourke güreşçideki performansını tamamen yemişler .film çok sıkıcı ama biyografi tarzında olunca bu yönü normal ama oyunculuk o kadar ii değil .
pastelzar
pastelzar

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Gus Van Santın tebrik edilesi işi,izleyin ve izletin!
wolverine12
wolverine12

12 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Milk ben izledim istanbul film festivalinde aslına bakarsanı ben vizyona bile gireceğini düşünmüyordum ama girdi şaşırdım biraz ama çok güzel oldu buda türkiyenin bazı şeyleri bazı diyorum aşmış
murtega23
murtega23

9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bir biyografi anca bu kadar iyi işlenebilir. Seanı izlediğimde gerçekten Harvey Milk o sandım bu kadar mı iyi oynanır gerçekten Oscarlık oynamış. Konu gay ve haklarının yenmesine kaysada film iyidi ne kadarda Anita yanlısı olsamda beğendim.
ce5lioglu
ce5lioglu

21 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Merak ediyorum da bu eşcinsellik üzerine yapılmış filmi yuhalayanlar nasıl filmler izliyor. Beyenmeyebilirsin ama filmin sana iyi yada kötü örnek olma gibi bi derdi yokki Sen niye konuyu saptırıp eşcinselliği tartışıyosun. Bu film Pedofiliyi yada ensest ilişkiler içinde olan bir grubuda anlatabilirdi. Filmi izleyip pedofili olman yada gidip ailenden biriyle yatman(ki normal bi insansan böyle bişey olacağını sanmıyorum) tamamen senin problemin. Hem bu tür filmlere yaş sınırıda zaten konuluyo. Ama bir taraftanda anlıyorum seksin bu kadar tabu olduğu bir ülkede eşcinsellik üzerine bir filme bu kadar tepki yağması normal. Üstelik Kurtlar vadisinden sonra efeleşenlerin bu filmden korkması hayli hayli normal.
hozzot
hozzot

25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bu flimin puanı nie bu kadar düşükki

inanılmaz oynamış oyuncular herkezin oynaya bileceği bi rol deil gay i oynamak

oscar ödülünüde tamamiyle hakediyor 10 puan