MojoRising
28 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Tempo olarak zaman zaman tutuk bir film olsa da ''Milk'' toplamda iyi bir film. Her beğeniye hitap etmeyeceği aşikar. Akademi tarafından 2008 yılında bu kadar ilgi görmesi biraz şaşırtmadı değil beni. Akademi son yıllarda iyice liberal kanadın eline geçmiş anlaşılan :) Sean Penn'in oyunculuğu -zaten defalarca söylenmiştir- muhteşem. Penn gerçekten çok yönlü bir aktör. Bir aktör nasıl olmalı konusunda adeta ders veriyor dünyadaki ve ülkemizdeki meslektaşlarına. Politik yönü gereğinden fazla ayrıntılı olsa da ''Milk'' eli yüzü düzgün, kaliteli bir film. Gus Van Sant' ı yeteri başarılı bulamasam da film ilginç hikayesiyle akıyor ve kendisini izlettirmeyi de gayet iyi başarıyor.
Siyasi belgesel tadında,iyi bir devrim filmi olmasına rağmen yer yer çok sıkıcı ve durağan sahnelerle doluydu bana kalırsa..Amma velakin 'Sean Penn ' çok çok iyiydi..Gerçek Harvey milke çok iyi benzetmişler gerçekten filmin sonundaki fotoğraflardan bakılırsa..Vel hasıl beyazperde de izlenecek filmler arasında değil,zati konusu itibariyle de pek ilgi çekici değil,sean pennin oyunculuğu için izlenilebilir diyorum ve filme 10/7,seana 10/10 veriyorum selametle :)