Hayatımda izlediğim en sıkıcı filmlerden biri diyebilirim.Film sürpriz son hazırlayacağını zannederek işliyor ancak 15-20 dk sonra filmin sonu aleni şekilde belli ediyor.Özellikle zorlama denizanası fikri şaşırtmaktan çok yok artık dedirtiyor.Kısacası sıkıcı bir ajitasyon filmi..(Filmi izledikten sonra lütfen kendinize şu soruyu sorun: Will Smith oyuncu kadrosunda olmasa bu filmi izlermiydim..? )
arkadaşlar şiddetle filmi size tavsiye ediyorum son zamanlarda izlediğim en iyi filimlerden hayatın gerçeklerini yüzünüze tokat gibi vuran yüreğimi acıtan bir filim olmuş.filimde gözlerim dolmadı hiç sadece kendimi tutamadım hıçkıra hıçkıra ağladım ulaşmış will simith muhteşem bence
Açıkçası son zamanlarda izlediğim filmlerden sonra gerçekten yaratıcı ve özgün bir konuya sahip bir film tekrar ne zaman gelecek diye düşünmeye başladım.bence çok daha iyi olabilirdi, will smithin oyunculuğu iyiydi fakat konuyu pek özgün bulmadım.