Yedi Yaşam
4,3
Yedi Yaşam hakkında görüşlerin ?

eddarosam
eddarosam

10 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
filmin kalitesi için gülücük koyuyorum ama asıl bu film gösterdiği duygusallıkla ağlatacak cinsten. sonuna kadar izlemenizi şiddetle tavsiye ederim
umut-33
umut-33

5 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
filmi en başta anlayamıorsnz ama sonu öle gzel bağlıokii..ağladım çnküü gerçk bi dram filmydi..herkse tavsye ederm harika bi film
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

2 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bu filmi beğenen insanlara hakaret eden liz-ze gibi üyelerin varlığını gördükçe üzülüyor insan. Bence dandik değerlendirmesi yapılacak bir film değil. Sabırla izlenilmesi gerekiyor...
BeckhaM-2
BeckhaM-2

21 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Şu fiLm için ; boş vaktiniz varsa izLeyin yada vakit kaybı şekLinde yorumLayan arkadaşLar varsa onLara söyLeyecek söz buLamıyorum.Tek keLimeyLe harika bir hikaye.Kötü yorumLara aLdanmayın mutLaka izLeyin.
d-o-c
d-o-c

5 Haziran 2010 tarihinde eklendi
sakin götürüp güzel bir final yapmak istemişler ama sıkıcı gidip başından sonu belli saçmasapan bir finalle bitti. zeka kırıntıları aradım senaryoda ama o kadarı bile yoktu..yorumlara ve puana aldanıp zamanınızı öldürmeyin derim 5,5/10
Mehmet S.
Mehmet S.

9 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Will Smith her zamanki gibi gerek oyunculugu gerek filmdeki karakteriyle olağanüstü. kesinlikle izlenilmesi gereken bir film. 10/7
que-ross
que-ross

21 Nisan 2010 tarihinde eklendi
İlk 40 dakikasından hiçbirşey anlamadım ancak 2.yarıyı izlediğimde işte film budur dedim. Kaçırılmaması gereken mükemmel bir film!
AykutKarabacak
AykutKarabacak

13 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Bu bir fedakarlık hikayesi. Her şeyiyle mükemmel düşünülmüş senaryo, iyi bir kurgu, kaliteli oyunculuklarla süslenmiş bir yapım. Tek eksiği konunun ABD sınırları içerisinde geçmesi; attıkları her adımda parayı düşünen insanların yaşadığı bir ülkede, böylesine bir fedakarlık destanına rastlamak, Afrika kıtasında penguenen rastlamaktan daha zor. Bu açıdan baktığımızda inandırıcılık oldukça büyük bir yara alıyor. 6/10
enesnail
enesnail

11 Nisan 2010 tarihinde eklendi
en iyi senaryolar kategorisinde ilk sıralarda bir film oldu benim için. Oyunculuklar da mükemmel. arkanıza yaslanın gönül rahatlığıyla bu filmi izleyin. filmin yarısında sonunu tahmin edebiliyorsunuz ama olsun, yine de oldukça anlamlı ve güzel bir film. Bu tarz bir film bizim sinemamızda da var ismini söylemeyeceğim izleyenler için filmin sonunu anlatmak gibi olur.
Emrah Ilgaz
Emrah Ilgaz

29 Mart 2010 tarihinde eklendi
böyle bir film yapıldığına inanmıyorum. beni resmen kilitledi ekrana. Willin oyunculuğu ise tartışılmaz, herkeze tavsiye ediyorum çok güzel bir yapıt olmuş.
mels84
mels84

16 Mart 2010 tarihinde eklendi
Böyle bir film yok bence de başyapıt. Böyle Bir hikayenin bukadar iyi işleniceğini beklemezdim. En önemli özelliği şaşırtıcı olması. 10 üzerinden 10...
Majör-2
Majör-2

13 Mart 2010 tarihinde eklendi
Will Smith bana göre şu an dünyanın en iyi oyuncularından biri ve üzerimde öyle bir etki yaratmış ki her filmini gözü kapalı izliyorum.Bu film için de kötü denemez ama kabul etmeliyiz ki bir 'Umudunu Kaybetme' dee değil...Konu standart bir konu ama üzerinde Will Smithin usta oyunculuğu var...7/10...
ufukcines
ufukcines

27 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Hayal ettiğim gibi bir film değildi ben daha düz ve anlaşılması kolay,basit bir film bekliyordum ama böyle olmaması elbette güzel bir şey...will smith her zamanki gibi rolünün hakkını vermiş diğer oyuncular da başarılılar ama umudunu kaybetme kadar etkileyici bir film olmamış gene de izlemesi zevkliydi 7/10
sinema
1 ziyaretçi
3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Film, parçalı tekniği pek fazla göz önüne getirmese de; sonlara doğru aman allahım meğerse diyip şaşırmamak elde değil.
Lykan
Lykan

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Sakın filmin başında sıkılıp izlemeyi bırakmayın sabredin anlatmayacağım 10 üzerinden 10 mükemmel bir film....