Bu filmi beğenen insanlara hakaret eden liz-ze gibi üyelerin varlığını gördükçe üzülüyor insan. Bence dandik değerlendirmesi yapılacak bir film değil. Sabırla izlenilmesi gerekiyor...
Şu fiLm için ; boş vaktiniz varsa izLeyin yada vakit kaybı şekLinde yorumLayan arkadaşLar varsa onLara söyLeyecek söz buLamıyorum.Tek keLimeyLe harika bir hikaye.Kötü yorumLara aLdanmayın mutLaka izLeyin.
sakin götürüp güzel bir final yapmak istemişler ama sıkıcı gidip başından sonu belli saçmasapan bir finalle bitti. zeka kırıntıları aradım senaryoda ama o kadarı bile yoktu..yorumlara ve puana aldanıp zamanınızı öldürmeyin derim 5,5/10
Bu bir fedakarlık hikayesi. Her şeyiyle mükemmel düşünülmüş senaryo, iyi bir kurgu, kaliteli oyunculuklarla süslenmiş bir yapım. Tek eksiği konunun ABD sınırları içerisinde geçmesi; attıkları her adımda parayı düşünen insanların yaşadığı bir ülkede, böylesine bir fedakarlık destanına rastlamak, Afrika kıtasında penguenen rastlamaktan daha zor. Bu açıdan baktığımızda inandırıcılık oldukça büyük bir yara alıyor. 6/10
en iyi senaryolar kategorisinde ilk sıralarda bir film oldu benim için. Oyunculuklar da mükemmel. arkanıza yaslanın gönül rahatlığıyla bu filmi izleyin. filmin yarısında sonunu tahmin edebiliyorsunuz ama olsun, yine de oldukça anlamlı ve güzel bir film. Bu tarz bir film bizim sinemamızda da var ismini söylemeyeceğim izleyenler için filmin sonunu anlatmak gibi olur.
böyle bir film yapıldığına inanmıyorum. beni resmen kilitledi ekrana. Willin oyunculuğu ise tartışılmaz, herkeze tavsiye ediyorum çok güzel bir yapıt olmuş.
Böyle bir film yok bence de başyapıt. Böyle Bir hikayenin bukadar iyi işleniceğini beklemezdim. En önemli özelliği şaşırtıcı olması. 10 üzerinden 10...
Will Smith bana göre şu an dünyanın en iyi oyuncularından biri ve üzerimde öyle bir etki yaratmış ki her filmini gözü kapalı izliyorum.Bu film için de kötü denemez ama kabul etmeliyiz ki bir 'Umudunu Kaybetme' dee değil...Konu standart bir konu ama üzerinde Will Smithin usta oyunculuğu var...7/10...
Hayal ettiğim gibi bir film değildi ben daha düz ve anlaşılması kolay,basit bir film bekliyordum ama böyle olmaması elbette güzel bir şey...will smith her zamanki gibi rolünün hakkını vermiş diğer oyuncular da başarılılar ama umudunu kaybetme kadar etkileyici bir film olmamış gene de izlemesi zevkliydi 7/10