aynen ye yöneticiler dikatini çekmemiş galiba çekimler 3 ay önce bitmiş yapım asamasında gösteriliyo halla animesi süperdi filmide güzel olur inş o kadar para harcadıklarına göre bişeyler vardır herhalde :D
fragmandan nefret ettim.10 yıldır beklediğim bir filmdi.çünkü çocukluğumdan beri dragon ballın fanatiğiyim.dövüş sahneleri (ki fragmandan çok kısa vewrilmiş) hiç tatmin edici değil gibi.umarım alive gibi bir rezalet olmaz diyorum yinede. bir de öpüşme sahnesi vardı fragmanda.şu amerikalılar işin içine sex, aşk koymasa sanki kıyamet kopar.animesinden biliyorum songokunun bi kızın elinden tuttuğu bile muallaklıdır.açıkcası hiç umutlu değilim. ayrıca nerede kamehamehalar nerede uçan arabalar nerede ters çorba tası gibi evler.animesini bir tarafa atacaksanız live action çekmeyin kardeşim bu kadar zor mu yaa.bir de 100 milyon dolarlık bütçesi varmış diye duydum.yazık etmişler. bu filme giden songokunun hatırı için gider diye düşünüyorum ki ben öyle yapacağım. neyse fragmanı sevmedim umarım sinemadan hoşnut bir şekilde çıkarım...
valla fragmanı yeni izledim fazla etkilendiğimi söyleyemem ama daha detaylı fragman yayınlanırsa bekliyecem oyuncu seçi banada biraz zayıf geldi bekleyeceğiz
Filmi elbette izleyeceğim ama hikaye biRaz değiştirilmiş gibi geldi bana.. Ne günlerdi beee.. Çocukluğumuzun çizgi filmleRi başkaydı :) ( bkz. Tusubasa ) :p