anilgerz
24 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Sanki aceleyle yapılmış gibi..İlk film oldugundanmı bilmem ama eksikleri cok fazla..Çizgifilmini hayranlıkla izleyen biri filmden cok zevk alamıcak.. En basiti Gokunun kuyruğu yok,uçan bulutu yok..konusu eksik gibi.. diğer seri filmeri cekilirse belki orda bağlarlar ama.. bilemiorum.. ayrıca sinepuan hala kapalı.. orjinal cd ler cıktı.. sinemayı beklemeyin derim.. eğer izlemek istiyorsanız..
bende hemen gelsinde gireyim diye düşünüyodum ama öyle görünüyoki gitmicem cünkü kötü bi film syrettiğim zman gercekten moralim bozulur yorumlar için teşekkürler beyler
maalesef cızgı fılmın yanında gecmemıs. once guzel gıdecek ımajı verdı ama ılerledıkce dıyaloglarda oyunculuklarda sırıttı. muzık zaten yok..bırde orjınal hıkaye zaten cın urunu neden abdlı oyuncu basrolde..goku karakterı esprılı bır cocuktu ne alaka ??? netıcede en kotusude efektlerın cok barız bellı olması .. arka plan ısıklar sesler cok amatorce..yazık o masraflara deymemıs.sitcom basıtlıgınde cekılmıs sanki. bu arada anlamadıgım bu amerıkan ruyası neden uzak dogu ulkelerınde bu kadar fazla ..her abd fılmın onlarıda goruruz ve nedense hep salak sureklı sırıtan ınsan olarak gosterırler..bırde sankı her cınlı karatecı oluyor..hayret budıst dusunceye ne kadarda ters bır dusunce??? netıcede 4...
gerçek senaryo ile alakasız görsel efekler kötü ve saçma bir film olmuş. günümüzde geçmesine rağmen uçan araba cepde taşınabilen taşıt bilmem ne çok saçma olmuş. kısacası çocuk filmi.
bu filmi çekenlere sadece yazıklar olsun diyorum başkad bir şey demiyorum.bu animeye yapılabilecek en kötü şeyi yapmışlar bu kadar baştan savma bir senaryo olamaz ya.en az yüzüklerin efendisi kadar güçlü bir senaryoya sahip bu animenin bu kadar sorumsuz kişilerin eline verilmesi bende büyük bir üzüntü yarattı.eğer buj film daha ciddi bir şekilde ele alınsaydı ve daha kaliteli bir yönetmenle işlenseydi daha iyi reklemı yapılsaydı ortaya yüzüklerin efendisi tarzında bir baş yapıtıının çıkmaması imkansızdı.burdan tüm db hayranlarına selamlarımı göndermek istiyorum
bu ne böyle arkadaşlar. tam bir rezalet. bizim yaşlarımızda dragonball izleyen bir nesle hakaret. çok sıkıcı ve yavan bir senaryo. gayet basit bir son. her şey oldu bittiye getirilmiş. gerisi hikaye. yazık olmuş valla. bir daha devamını çekmesinler lütfen.
ya ben bu film iidir diyordum. ama izleyince farkettim çok vasat bi filmmiş. yani bir kere senaryo çok vasat. yani senaryoda hiç bişey yok. ben beğenmedim filmi. filmin sinepuanı açık olsaydı verceğim oy 10/3 olurdu
film çok kısa. kim kimdir ne oldu ne bitti diyene kadar film bitiyor. pata küte çok aceleye gelmiş.konu çok sadeleşmiş. konu olarak karate kid filmlerinden farkı yok. anismasyonlar berbat, sadece 2.hocasının (Usta Roshi) esprpileri biraz durumu kurtarıyor. Aksiyon sahnesi az, daha fazla kullanılabilirdi.Vasat düzeylerinde.