Aytaç Kara
10 Nisan 2010 tarihinde eklendi
isimle ilgili polemiği geçiyorum o tamamen ayrı bir konu zaten de:)film bence beklediğimden iyiydi..İlkini izlemedim,gerilim-korku filmi diye düşünerek gerildim mi korktum mu hayır hatta salonda bırakıp çıkanlar da oldu beğenmeyip de ama bence film çeşitli kısımlarıyla kendisini çektirebiliyor..Asıl bomba kısmı sonu zaten,sonundan sonra ya hayran kalırsınız ya da siz de filme bin türlü laf edersiniz:)bir izleyin derim ben..
İlk önce bu filmdeki olayları anlamak için ilk bölümü izlemiş olmanız gerekiyor zira bu film ilk filmden bağımsız bir film değil. Buna rağmen ilk filmden herşeyiyle çok daha kötü bir film var karşımızda.
Film başladıktan bir süre sonra sarıyor sizi fakat ilk film kadar germiyor, beklentim bu değildi, beklentim hiç yapılmaması yönündeydi hatta, kötü ve keşke bir üçüncüsü gelmese, 5/10
aslında 1. sinde ne nedir neden böyledirli sorularla gerim gerim gerilmişken konuyu bilip izlemek 1. deki tadı vermiyor elbette.ama gel gör ki kendine has mağara havasını soluyunca siz bile solunumunuzu tutmaya çalışıcaksınız ses çıkmasın diye 8/10 sinemada izlenir ;)
bana 3.süde gelicek gibi bir izlenim bıraktı bu film.film nasıldı sorusuna gelince güzeldi.korkmak ve gerilmek isteniyorsa gayet izlenebilcek bir film.
Genelde seri filmlerinde 2. ve 3. filmler 1.sine göre daha kötü olur ama ceheneme bir adım serisinde bu böyle olmamış.İlkine göre daha gerilimli bi film olmuş ben seyrederken baya bi kasıldım bence 3. film çok dahya güzel olacak kesinlikle öneririm.