Kasabanın Yenisi
    2,6
    Kasabanın Yenisi hakkında görüşlerin ?

JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

11 Aralık 2012 tarihinde eklendi
    Genelinde net bir başarıdan söz etmek zor osa da senaryonun olabildiğince doldurulmaya çalışıldığını düşünüyorum.O klasik ''kız ve erkek tanışır''dan başka bir yandan da yeni bir hayata başlayan,çalıştığı şirkette yönetici konumunda olsa da işçileriyle hiyerarşi açısından zaafiyet yaşayan,bir kadın olarak üst olmanın zorlukları ağırlıklı erkek çalışan tarafından zaman zaman kendisine gösterilen,kapitalist şirketlerin politikaları ve bundan zarar gören işçiler gibi yan öyküleri de romantik komedi kalıpları içerisinde gayet ölçülü bir şekilde anlatmaya çalışıyor.Renée Zellweger'in çokça estetik barındıran yüzü itici gelmiyor değil beri taraftan ancak izlerken yormayacak,hafif tempolu boş zaman filmlerinden biri.Son üç günde üç ayrı filmde karşıma çıkan J.K. Simmons da kişisel seyir defterimde yaşadığım tuhaf ayrıntılardan biri benim için.
    norafanny
    norafanny

9 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    "ehirden ktm daa" hikayesi :)
    tarhansimsek
    tarhansimsek

20 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    yani eh işte. Pek sarmıyor. Bilindik mutlu son tamam da ne romantik ne komedi yani neyse uzatmaya gerek yok izlemeseniz de olur. 6/10
    juve-baby
    juve-baby

10 Mart 2010 tarihinde eklendi
    pek açmadı beni, başı sonu herşey belliydi, Renée Zellweger bitchy tarzda hiç ii değildi, rol resmen üstüne olmamıştı, topuklu ayakkabı ile zar zor yürüyordu!zamanım bol, geçirmek için yer arıyorum diosanız izleyin :/ ..***..
    arsev17
    arsev17

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    İzlenebilir bir film, süper değil ama kesinlikle kötü de değil. Boş vakitte, kafa yormadan hoşça vakit geçirmek için ideal.
    tongal0
    tongal0

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    bence vakit geçirilebilek sade hayattan güzel bir film .olumsuz yorumlara katılmıyorum
    nskmourinho
    nskmourinho

30 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Klişeler yığını.Başında sonunu tahmin edebiliyorsunuz 1 dakikasından bile zevk almadım 3/10
    zgrklc
    zgrklc

27 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    filmler butce-çeşit-beklenen gişe vbbbb çeşit çeşittir bu filmi çeken uzmanlarda filmin son yuzyılın rekor gişesını yapmayacagını bılerek cekıyolardır emın olun.eglencelı ızlenebılecek bır fılm
    gokhan-kirazci
    gokhan-kirazci

9 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    aşk kokusu alamadım:):) film yapmacık geldi reene zellweger ii bir oyuncu ama bu filmde harcanmış daha ii bir kurgu ve seneryo olabilirdi gidilmesede olur
    ercan-akbay
    ercan-akbay

5 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Bu filmi sadece Renee Zellwegeri çok sevdiğim ve beğendiğim için seyrettim..Sadece onu bile seyretmek güzel..Kar ve buzların üstünde sıcacık bir gülüş,sıcacık bir kadın..Yoksa film çok vasat...
    desqur
    desqur

3 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    film bulamadığım için gittiğim ama yarısı bile olmadan çıktığım bir film vasatın kesinlikle altı olamaz böyle bir komedi :S
    tehliqecem
    tehliqecem

2 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    ilk 30 dksında ne olup biteceği anlaşılan, geriye kalan 60 dksı sıkıcı bir şekilde izlenilen vasat hale ulaşamayan bir film, tavsiye etmem.
    lovejunkie
    lovejunkie

2 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    komedi filimlerinde genelde puan çok yüksek olmaz.bu filim pek komık diğil öle yavaş bi anlatımla adındanda anlaşıldığı gibi kasabaya gelen bir ceo nun hıkayesi.izlemesenızde olur.
    nevropat
    nevropat

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Renée Zellweger filmlerini severim ama bu olmamış.çok basit bi kurgusu var ve yeterince duygusallık yok
    t-26
    t-26

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
    bu film ne romantik,ne de komedi.bu tarz filmler için yeni bir tür oluşturulmalı.mesela durağan/anlamsız yada durağan/sıkıcı yazılabilir türüne