KaliteTAKİP
9 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Nerdeyse elli senedir aynı dinamikleri, birbirine yakın karakterleri ve çatışmaları kullanan sokak dövüşü filmlerinin bir üyesi olan Fightingte herşey fazlasıyla bildik ve tahmin edilebilir şekilde başlıyor, ilerliyor ve bittiyor.Sonundada bundan çok daha iyilerini seyretmiştim, bu sureti seyretmeye ne gerek vardı diye bir düşünmeden edemiyorsunuz. Ama yinede Channing Tatum sever biriyseniz film daha farklı gelebilir iyi seyirler...
Öncelikle şunu belirtmeliyimki oyunculuk olsun replikler olsun yönetmenin etkisi gerçekten çok iyidi..Onun dışında Shawn rolü için Channing Tatum dan daha iyi bir seçim olamazdı herhalde..Film hakkında eleştirebilceğimiz nokta ise temponun biras düşük olması..7/10
Channing Tatumu hayatındaki azizleri keşfetme kılavuzunda görmüştüm ve oyunculuğuna hayran kalmıştım,bu filmdede dito montielin gözdesi olmuşa benziyor.Film Amerikada vizyona girdi fakat Türkiyede nezaman vizyona gireceği meçhul.İnşallah sinema salonlarında bu filmi görürüz.
yani konusu ve kurgusu itibariyle vasatı aşamayan sıradan bir film. Hele kurgu çok çok kötü. Oyunculuk ve sürükleyicilik fena değil diyebilirim. Eski bir dövüşcünün sokak dövüşlerine dönme hikayesi…
sefasakarya beyazperde hep böle hatalar yapıyor.pek yakında katogerisindeki en az 20 film raflarda yerini aldı.bu filmler vizyona giremediği için beyazperde sinepuanlarını açmayı da unutuyo.ben gerekli filmlere yorum yaparak sinepuanlarını açmalarını söylüyorum ama hala bir gelişme yok.
Kim ne derse desin sıkıcı bir film olmuş.Konu zaten sıradan bir de üstüne üstlük sahneler akıcı değil.Ancak film tatum hayranlarının hoşuna gidecektir.10/6
Filmi bende beyenmedim,dövüş filmlerini çok severim ve sürekli takip ederim ama bu film bana biraz vasat geldi doğrusu,izlenir mi izlenir ama benim gibi geniş bir arşivi olan biri için çok sıradan. 10/6
shawn macarthur küçük bir kasabadan geldiği new yorkta zor zanaat geçinmektedir günlük işler ypmaktadır çalıntı mallar satmak gibi.(işportacılık)birgün newyorkun kalabalık bir yerinde işportacılık yaparken tanımadığı kişiler saldırır onları yumruğunun gücüyle haklar bunu gören eski antrenör harvey boarden shawnDa dövüş yeteneği olduğunu anlar ve çok para kazanacağını söleyerek shawnı yasal olmayan yeraltı dövüşlerine sokar,shawn yükselip daha çok paralar kazandığında aslında bu olayın onu başka yerlere götürdüğünü anlayacaktır...başrollerinde channing tatum ve terence howardın oynadığı konusu basit ama izlenilebilir film...
Film klasik zor hayat geçiren elemanımızın sokakta kavga ederken fark edilmesi ve dövüşlerde kullanılmasını konu alıyor. Film aynı tür filmlere nazaran yenilikçi bir yönü yok hatta vasatın altında. Channing Tatum un oyunculuğunu beğenmedim ve kurduğu yarım yamalak cümleler ve sürekli homurdanarak konuşması filme konsantre olmamı zorladı. Puanım : 4 / 10