bugün seyrettim seyirlik güzel ve eğlenceli bir film. Bazı yorum yazanlar 'Şeytan marka giyer' ile kıyaslamış. Bir iki kare görüntü dışında hiçbir benzerliği yok. Üstelik benim gibi bir alışveriş canavarı nıda mükemmel bir biçimde anlatmış.(7/10)
izlemediginiz bir film icin neden yorum yapiyorsunuz ? dahasi ben de sini gibi oldum bu yorumu yazarak! isin kotusu yorum yazmaktan ote puan verenler var. pes dogrusu !!
Bende bir alışverişkolik olarak filmi merak ettim doğrusu.John Cusack var filmde,sevdiğim bir aktördür ama moda dergisi konusunda izlediğim en iyi yapım -Şeytan Marka Giyer- filmiydi.Onun kadar iyi olabilirmi bilmiyorum,izleyip görcez :)
Filmle ilgili pek bir bilgim yok ama yine de bildiğim kadarıyla Sophie Kinsella nın kitaplarından bir miktar esinti olacak. Kitapları okurken beğenmiştim. Fazla Alışveriş meraklısı değilim , kitaplarda da sadece Alışverişe yer verilmiyordu zaten. Eğer film de böyleyse güzel olacağı benziyor. Yalnız biraz sıkıcı olabilir ...