Takva
3,8

kardanadam
kardanadam

14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
antalyada en iyi senaryo ödülünü alması gerçekten ilginç.senaryo eksiklerle dolu.bir çok konu havada kalıyor ve film bağlanamaıyor.filmin giriş bölümü çok olgun ama gelişme bölümü ve sonuç bölümü için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.erkan can harika oynamış.filmin benim için takdire değer tek özelliği de bu.
Plagueis
Plagueis

28 Aralık 2006 tarihinde eklendi
orta derece bir film olmuş daha büyük beklentilerle gitmiştim açıkcası.Erkan Can’ın oyunculuğu filmin kesinlikle en büyük artısı.filmin konusu güzel ama senaryoda bu güzel konuyu iyi işleyememişler bence. senaryoda ciddi kopukluklar havada kalan yerler var ve sonuda pat diye sanki bitmemesi gereken bir yerde bitiyor.film bitince ee noldu bittimi şimdi falan olmustum.dini bütün bir adamın günümüz şartlarına uyarak bozuluşu çok daha çarpıcı şekillerde işlenebilirdi bence.oyunculuklarda bence filmin en kötüsü Güven Kıraç’dı özellikle zikir sahnelerindeki saçma hareketleri sahnenin doğlallığını bozuyordu.sonuç olarak Türk sineması için önemli bir film olmuş ama çok daha iyi olabilir seyirciyi içine almayı başarabilirdi bu olmamış.Erkan Can’ın kusursuz oyunculuğu için izlenir..
pyramidhead-2
pyramidhead-2

7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filmde birçok kişininde dem vurduğu gibi senaryoda problemler var. bazı yerleri sıkıyo. hatta filmi yarıda bırakanlar var. ama filmde dikkatli gözlerden kaçmayacak msj lar da var. erkan can döktürmüş gene. orta halli bi film 10/6,5
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

8 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bence sürükleyici bir filmdi biraz sonu birden kesilmiş o bakımdan belki gidenler o bakımdan bir hoşnutsuzluk içerisinde kalabilirler güldüren sahnelerde oldukça fazla vardı ama sinemada izlenecek kadar özel bir filmde değil
ayse-melek
ayse-melek

11 Aralık 2006 tarihinde eklendi
sıkıcı diğil ama insanı çok saran bi filmde diğil...bukadar ödülü sanırım işlenmemiş bi konu işlendikleri için aldılar
mbozbayir
mbozbayir

15 Aralık 2006 tarihinde eklendi
çok sıkıldım boşa geçen iki saat hiç tavsiye etmiyorum..
mindarlee
mindarlee

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filmin başlangıcı çok iyi ortalara kadar ama film sona yaklaştık basitleşmişkonuda kapanmamış sonu muallakta kalmış sonu çok daha iyi olabilirdi..
sadece tarikatların aşağı yukarı işleyişini anlattığı için güzel..
erboz-3
erboz-3

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
güzel bi konu yakalanmasına karşın seneryo yeterince dolu değil daha iyi işlenibilrdi yinede erkan can ve güven kıraç çok başarılı
seroboy-17
seroboy-17

8 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bu Filme neden bukadar fazla puan verildiğini anlamadım,film başlarken ilerisi hakkında baya bişey düşünüyosunuz ancak,filmin ilerleyişi bir tülü tempoya kavuşamıyor ve sizi hayal kırıklığına uğratıyor.Bazı sahneler çok uzatılmış,Filmin sonunda dumur oluyosunuz ve filmin bittiğini anlamıyosunuz.Filmin müziklerini çok kulak tırmalayıcı buldum replikas pek yapamamış.Ancak filmde birisi varki oda Erkan Can oyunculuğu tartışmasız çok iyi ve gerçekten alkışı hak ediyor.Daha güzel yapılabilirdi ve sonu daha iyi bitebilirdi.10/6
kingst
kingst

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence kotu fılm olmuss filmin gidişide duragan we en berbatıı sonuyduu..konusu guzel ama fillmin ıcınde daha guzel seylere dokundurmalar yapılabilirdi...
egemendag
egemendag

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Filmin sonunu hiç beğenmedim.Tarz bakımından ilginç bir son olmalıydı.Erkan Can’ın performansıyla ödülü hakkıyla aldığını kanıtlıyor.Ama genede filmi kurtarmaya yetmiyor.
darkness1985---
darkness1985---

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
Sinemada görmeye alışkın olmadığımız bir konu ele alınmış.Ancak senaryo daha iyi olabilird.Yetersiz kaldığını düşünüyorum.Ayrıca yönetmeninde başarılı olduğunu söylemekte güç.Erkan Can ise herzamanki gibi çok iyi performans sergiliyor.Gerçi onun için başrolün ağırlığını bu kadar ustaca kaldırdığı ilk film değil.Sonuç olarak filmi çok beğendiğimi söyleyemesemde izlenilmeli diye düşünüyorum...
crazygirl4562
crazygirl4562

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
film konusu itibariyle gayet güzel bir film yalnız bir kaç noktasını eleştireceğim.zikir sahneleri bana göre gereğinden fazla abartılı ve de uzundu bir hayli sıkıldım o sahneleri izlerken ayrıca rüya sahneleri de çok açıktı bazı şeyleri anlatmak için bu denli anlatılmasına gerek yoktu filmin ilk yarısı çok durağandı ancak ikinci yarısı itibariyle biraz hareketlilik gelmeye başladı fakat tüm bunlara rağmen erkan can ın muhteşem oyunculuğu bana göre filmi daha üst çıtaya çekerek filmin olumlu eleştiriler almasında bayağı bi katkı sağlamış
ekonakci
ekonakci

14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
erkan can olduğu zaman filmin konusuna bakmak aklıma gelmiyor. bence erkan can türk sinemasının şener şen den sonra en iyi aktörü...
serhan-kurkcu
serhan-kurkcu

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Değişik bir konu. En azından irdelenmemiş bir mevzu. Erkan Can çok iyi bir oyuncu. Ama film nasıldı ? Bilmiyorum ben böyle filmleri beğenmiyorum.