sinan19856
1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
fılmın surukleyıcı bır havası var erkan can'ın performansı ıyı konusu bakımındanda hos ve ıslenmemıs bır konu ama sonu nu getıremedım ben tamam adam kafayı yedı eee ondan sonra ne oldu cok hızlı gelısmıs sonu daha ıyı yapabılırlerdı
erkan can ustalığını göstermiş. filmin senaryosu orijinal ve izleyiciye güzel bir biçimde sunuluyor. zikir sahnesi çok hoşuma gitti. türk sineması için kalbürüstü filmlerden bir tanesi. izleyin.
Sinemada görmeye alışkın olmadığımız bir konu ele alınmış.Ancak senaryo daha iyi olabilird.Yetersiz kaldığını düşünüyorum.Ayrıca yönetmeninde başarılı olduğunu söylemekte güç.Erkan Can ise herzamanki gibi çok iyi performans sergiliyor.Gerçi onun için başrolün ağırlığını bu kadar ustaca kaldırdığı ilk film değil.Sonuç olarak filmi çok beğendiğimi söyleyemesemde izlenilmeli diye düşünüyorum...
fragmanlarda beklentim oldukça fazlaydı ; fakat oyunculuk kalitesi yüksek olsa da verilmek istenen mesaja dair anlatım yetersiz geldi bana, daha aykırı bir film tepki çekme pahasına yapılabilirmiydi ? yoksa bunu yapmak bizim düşündüğümüz kadar kolay olmayabilir mi ? sorularını sorduruyor, ama izlemek de gerekiyor zikir sahneleri çok başarılı
Tarikat içerisinde geçen bir film olarak ne tarikatı nede islam inancını olması gerektiği gibi yansıtmıyor, filme takva ismi vererip problemli bir adamı anltmanın ne manası olduğunu çözebilmiş değilim 10/0
haftasonu dvdsini alıp izledim.maddi ve manevi konusu çok iyi işlenmiş,zikir sahneleri süper olmuş,insanın kendini gözden geçirmesini için gereken bir yapıt.fakat sonu daha iyi bitirilebilirdi.Flimden sonra senaryanist ve erkan can'ın yorumlarını dinledim dvdsini almanızı öneririm.iyi seyirler 10/8
Özer Kızıltan hikaye hem hakim hem de çok iyi bir anlatımı var.Senaryo ve oyuncu yönetimi de harika zaten.Erkan Can abartıya kaçmayan Muharrem yorumuyla unutulmaz bir performans sergiliyor.Filmin tek eksiği sonunun aceleye gelmiş olması.
Abartmışlar..Konu olarak fena değil ama film daha iyi işlenip sunulabilirdi..filmin sonu tam bir fiyasko..tamam erkan can iyi rol yapmış hakkını verelim ama daha iyi olabilirdi..
güzel bi filmdi izlenmeye değer oyuncular güzel oynamışlar bazı yerleri sıkıcıydı diyebilirim senaryonun gidişinde eksikler vardı bunun dışında hoşuma gitmeyen bişey daha var ama ne bilmiyorum:)
cok basarılı bi yapım alınan oduller bosuna değil erkan can buyuk oyun oynamıs hersey cok gercekci bakılması gereken en onemli sey calısmanın tamamı sadece konusu deil konusu ilk once soguk gelsede izleyince filmin ne demek istedini cok koolay bir sekilde anlıysounuz
son zmanlarda izledigim en kısır Turk filmi idi. icerik ve secilen mekanlar ksısr bi dongu halinde idi ayrıyeten filmin muzikleri de filmin konusu ile ortuşemedi,Guven Kırac rolunun hakkını veremezken Erkan Can filmi ayakta tutmaya calıştı.Engin Gunaydın ise bilinen karaktereinin dışına cıkamayıp yine filmi kaldıramamış.Film de ise ucu acık cok yer vardı. Bunlardan en barizi muteahhitlerin gelme nedenleri filmde Erkan Can ın hocasını gorme arzusunun dışa vurması ve son sahne cok muallakta kaldı.Bir dizi edasında cekilen filmi yetersiz buldum ama sinema bu herkes de farklı hisler uyandırabilir simdiden 2 saatini oldurmek istiyenlere iyi seyirler
Oldukça sade bir film,erkan can yeni sinemacıların elinde büyük bir oyuncu olma yolunda ilerliyor,gemide filmiyle büyülemişti zaten.Kim ne yazarsa yazsın,Takva! bayağılaşan bir toplumun vicdan azabı olacak..