feanor35e katılıyorum.Filmi 10 gün önce izledim.Konuya,fragmana,postere aldanıp sinemaya gitmeyin.Paranıza yazık.Uyduruk bir film olmuş.10 üzerinden 5 veriyorum.
Fantastik Dörtlü filminden tanıdığımız Chris Evans, Constantine ve Kanlı Elmas filmlerinden tanıdığımız Djimon Hounsou, ve Dünyalar Savaşı, Gazap Ateşi, Hayalperest gibi filmlerden tanıdığımız Dakota Fanning....
Filmin fragmanı harika! Bu küçük kız çok büyük işler bırakıyor ve kendini de hayran bırakıyor gerçekten. Daha da büyümüş fragmanda gördüğüm kadarıyla.
Çok iyi bir film olacak gibi. El hareketleriyle nesneleri hareket ettirme gücünü gördüğümüzde zaten aklımıza Heroes dizisinin Sylar ve Peter i gelmezse olmaz zaten... :D
bence kesinlikle heroes ozentisi bir flim ama sonuc olarak coğu flimin konusu benzer veyahut temel olarak aynı ama yapımı iyi bir flime benzediğinden gözden kacırmayacagım
Fragmanını bir süre önce izledim.Heroes tarzı bir filme benziyor.ama çok hoşuma gitti fragmanı filmde o kadar güzel olur.kadrosunda çok güçlü oyuncular var.