l-i-l-a-H
2.129 değerlendirmeler
25 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
'Heroes' dizisinin yolundan giden ama ne onun kadar akıcı, nede onun kadar sağlam bir kurgusu olan, sıkıcı ve bitsede salondan çıksak,diyeceğim bir filmdi.
Filmde küçük kız ile ilgili olan sahneler gerçekten çok güzeldi. Sonrasını tahmin edemediğin güzel sahneler. Filmin geri kalanı konusunda çoğunluğa katılıyorum; sırf sağı solu doldurmak için bildiğimiz izlediğimiz özel güç gidişi gelişi, kahramanın gaza gelişi ve finaller. Ama bu filmin bir kötü zamanlaması da bir arkadaşın dediği gibi Heroes un yayınlandığı zamana denk gelmesi. Taş çatlasa benden 4,5/10 alır. Uzman değilim ama naciizane görüşüm bu şekilde.
daha fazla action,herbiri özelliklerini daha fazla kullanabilcekleri sahnelerle süslü olsaydı daha çekici olurdu..hereos un sinema tarzı birşey olmuş....
fragmanı izledim ve ilgimi çekti ancak yorumlar okuduktan sonra filmle ilgili şüphelerim oluştu. tuhaf olan şu ki kimi çok beğenmiş kimi de hiç beğenmemiş. herkes neden izlemeye değer bulduğun yazsa saygı duyacam.başkaların çok fazla etkilemeyin lütfen. duygularınızı kontrol edin.
bence kötü bir filim.zaten filmde chris evans ve camilla belle olması bu filmi asla izlemezdim.sırf onlarının hatrına izledim zaten güzel de değildi..10/4
bence ; soundtrack, kurgu ve oyunculuk yönünden başarılıydı. Ben beğendim filmi. 4 ya da 5 denecek bir film değil bence 7 den aşağısı yakışmazdı bence ama benim fikrim 9 ;)
Sanırım bende bir sorun var. :D Ben filmi gerçekten çok beğendim. Bence gayet güzeldi. Gerek senaryosu olsun gerek oyunculuk gerekse görsel efektler olsun bence gayet başarılıydı. Benim gibi düşünen bir tek bile yorum bulamadım. :D Sanırım bende bir sorun var. :D:D
ben de fragmana inanıp gidenlerdenim ama tam bir hayal kırıklığıydı,,konusunu bildigim bu filmi ben bile daha ii cekebilirdim :)heroesi andıran ama onu da beceremeyen bi film var karsımızda...5/10 (dakota için 5 yoksa 4 bile eder mi bilemem)