Darbe
    2,9
    Darbe hakkında görüşlerin ?

l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

25 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    'Heroes' dizisinin yolundan giden ama ne onun kadar akıcı, nede onun kadar sağlam bir kurgusu olan, sıkıcı ve bitsede salondan çıksak,diyeceğim bir filmdi.
    altaycelikkaya
    altaycelikkaya

6 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    evt çok sürükleyici
    muhtekulade
    muhtekulade

23 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Filmde küçük kız ile ilgili olan sahneler gerçekten çok güzeldi. Sonrasını tahmin edemediğin güzel sahneler. Filmin geri kalanı konusunda çoğunluğa katılıyorum; sırf sağı solu doldurmak için bildiğimiz izlediğimiz özel güç gidişi gelişi, kahramanın gaza gelişi ve finaller. Ama bu filmin bir kötü zamanlaması da bir arkadaşın dediği gibi Heroes un yayınlandığı zamana denk gelmesi. Taş çatlasa benden 4,5/10 alır. Uzman değilim ama naciizane görüşüm bu şekilde.
    The-Erinch
    The-Erinch

21 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    daha fazla action,herbiri özelliklerini daha fazla kullanabilcekleri sahnelerle süslü olsaydı daha çekici olurdu..hereos un sinema tarzı birşey olmuş....
    gslimtugay
    gslimtugay

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    sanki biraz daha aksiyon katılabilir ve olursa daha güzel olurdu,ama böyle de kötü denemez,sanırım 10/7 alır...
    neolith
    neolith

14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    film eğlenceliydi. Kafa dağıtmak için gidilebilir.
    crossfire
    crossfire

2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Çok sıkıcı ve uzun. Hiç beğenmedim.
    melicini
    melicini

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    fragmanı izledim ve ilgimi çekti ancak yorumlar okuduktan sonra filmle ilgili şüphelerim oluştu. tuhaf olan şu ki kimi çok beğenmiş kimi de hiç beğenmemiş. herkes neden izlemeye değer bulduğun yazsa saygı duyacam.başkaların çok fazla etkilemeyin lütfen. duygularınızı kontrol edin.
    hostel-saw
    hostel-saw

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    bence kötü bir filim.zaten filmde chris evans ve camilla belle olması bu filmi asla izlemezdim.sırf onlarının hatrına izledim zaten güzel de değildi..10/4
    alifigo
    alifigo

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    bence ; soundtrack, kurgu ve oyunculuk yönünden başarılıydı. Ben beğendim filmi. 4 ya da 5 denecek bir film değil bence 7 den aşağısı yakışmazdı bence ama benim fikrim 9 ;)
    ivanboriysky
    ivanboriysky

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    2 bölüm heroes ardarda izlenildiğinde çok daha iyi olur..çıtası yüksek bir yönetmen neden bu kadar basit bir film yapar anlamış değilim :/
    salihgirgin
    salihgirgin

13 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    sevimli kız dokato için izledim:D 10 üzerinden 4
    Creyk-van
    Creyk-van

11 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Sanırım bende bir sorun var. :D Ben filmi gerçekten çok beğendim. Bence gayet güzeldi. Gerek senaryosu olsun gerek oyunculuk gerekse görsel efektler olsun bence gayet başarılıydı. Benim gibi düşünen bir tek bile yorum bulamadım. :D Sanırım bende bir sorun var. :D:D
    septembery
    septembery

8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    filmde olaylar içinde tatminsizlik yaratmayan bir kurgu örgüsü vardı fakat efekt ve aksiyon yönünden basit ve de vasattı
    oguzhanborklu
    oguzhanborklu

6 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    ben de fragmana inanıp gidenlerdenim ama tam bir hayal kırıklığıydı,,konusunu bildigim bu filmi ben bile daha ii cekebilirdim :)heroesi andıran ama onu da beceremeyen bi film var karsımızda...5/10 (dakota için 5 yoksa 4 bile eder mi bilemem)